VSENV
Image default
Beauty en verzorging

Banila co cleansing balm & COSRX low ph good morning gel cleanser

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende soorten gezichtsreinigers op de markt, dat het belangrijk is de juiste te kiezen voor uw huidtype. Reinigers moeten vrij zijn van kleurstoffen, parfum, chemicaliën en alcohol, dus controleer altijd de lijst van ingrediënten op de etiketten. Enkele veelgebruikte ingrediënten zijn sodium lauryl sulfaat (SLS), triethanolamine (TEA), lauramine oxide (MEA), cocoamide MEA en sodium laureth sulfaat.

Tot de beste reinigingsmiddelen voor de acnegevoelige huid behoren hypoallergene reinigingsmiddelen, die vrij zijn van geurstoffen, chemicaliën en alcohol, zowel in de formule als in de geur. Zoek een reinigingsproduct dat niet irriteert en je huid niet uitdroogt. De American Academy of Dermatology raadt aan om een niet-schuimende reiniger te gebruiken die samen met je vingers je gezicht wast. Zo voorkom je dat er bacteriën in de huid groeien en krijg je minder puistjes. Naast je dagelijkse gezichtsregime zijn er ook andere dingen die je kunt doen om acne te verminderen.

De meeste mensen denken dat ze hun gezicht maar één keer per dag hoeven te reinigen. Maar de waarheid is dat je twee huidlagen hebt – de zichtbare huid aan de bovenkant en de onderliggende, verborgen talglaag waar de olieklieren zich bevinden. Als je alleen de zichtbare huid reinigt, wordt de smurrie in de poriën geduwd en veroorzaakt mee-eters, verkleuring en verstopte poriën. Daarom is het belangrijk om een reinigingsproduct te gebruiken dat geschikt is voor jouw huidtype of huidprobleem, nadat je de olie hebt verwijderd met een mild reinigingsproduct.

Banila co cleansing balm

Deze reinigende balsem verandert bij contact met de huid in een olie en verwijdert zelfs zware, waterproof make-up. Hij voedt en revitaliseert de huid en maakt haar zacht en licht gehydrateerd. De balsem zit boordevol botanische ingrediënten die rijk zijn aan antioxidanten om oxidatieve stress veroorzaakt door veroudering, UV-stralen en andere omgevingsfactoren te helpen bestrijden. De huid wordt gereinigd en helder, zonder dat de natuurlijke oliën verloren gaan.

Zachte, COSRX low ph good morning gel cleanser zorgen ervoor dat uw huid gereinigd en zacht is na het reinigen. De Banila Co Clean It Zero Classic 80ml is de ultieme eerste stap in een dubbele reiniging. Dit Koreaanse schoonheidsmerk is wreedheid vrij en heeft natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor je huid. De COSRX Low pH Good Morning Cleanser heeft 5% AHA om veilig alle vuil en oliecellen te verwijderen, terwijl het een lage pH heeft om je huid de hele dag in balans te houden. Deze twee producten geven je echt dat schone en verfriste gezicht waar je naar op zoek bent! Neem ze nu op in je routine!

https://kocosmo.nl/