VSENV
Image default
Onderwijs

Schrijf je in voor een examentraining

In vergelijking met Wiskunde A waar je opdrachten moet oplossen aan de hand van grafieken en tabellen is het bij Wiskunde B zo dat antwoorden gevonden moeten worden aan de hand van vergelijkingen. Rekenen met exponentiële functies en periodieke functies zijn dagelijkse kost. Vind je deze moeilijk en maak je hier en daar nog wat foutjes of wil je gewoon een extra steuntje? Neem dan een examentraining wiskunde B.

Bij wiskunde komt er veel informatie op je af. Met deze informatie moet je een serie van vragen beantwoorden. Soms kan dit nog overweldigend en verwarrend zijn. Waar begin je? Tijdens de training zullen verschillende handvatten worden gegeven. Zo ga je aan de hand van een stappenplan deze opdrachten oplossen. Samen met de trainer zal je het stappenplan doorlopen en meerdere examen oefeningen maken.

In totaal zijn er twee dagen examentraining die je kan volgen, in de meivakantie zijn dit er drie. Iedere dag bestaat uit vier blokken en de training begint om 10:00 tot en met 17:00. Is dit iets voor jou? Bekijk dan snel de examentraining mogelijkheden en plan je examentraining vandaag nog in!

Gerelateerde artikelen

Deze creatieve workshops zitten boordevol dans

Cursus medisch Engels met resultaat

Gedegen toetsen met behulp van een examenbureau