VSENV
Image default
Bedrijven

Zo ben jij altijd online!

 

Vind je het ook zo vervelend dat je geen internet hebt, op momenten dat je het nodig hebt? Het gebeurt natuurlijk niet vaak meer, overal is bijna wel wifi en iedereen heeft bijna een abonnement met internet. Toch zijn er van die momenten die echt vervelend zijn en die je liever wil voorkomen. Wil je weten wat die momenten zijn en hoe je die kunt voorkomen?

 

De iphone oplader doet het niet meer

 

Ontzettend vervelend en iedereen maakt het wel eens mee, de iphone oplader heeft het begeven. Of de oplader van Samsung, dat kan natuurlijk ook. Het vervelende van een Samsung of iphone oplader kwijt zijn, is dat je dan weer een nieuwe moet halen en dat je dan tijdelijk niet op jouw mobiel kunt. Mooi balen.

 

Gelukkig is er een hele makkelijke oplossing voor: je zorgt altijd voor een Samsung of iphone oplader reserve. Die reserve neem je gewoon altijd mee. Dus standaard een tas meenemen is best wel slim. Gaat de oplader dan nog een keer stuk? Dan heb je altijd de reserve nog. Wel natuurlijk zo snel mogelijk een nieuwe oplader kopen, zodat je weer een reserve oplader hebt.

 

Abonnement en hotspot

 

Zorg ervoor dat je een mobiel met een goed internetabonnement hebt. Als je dan wil werken in de trein op je laptop, kan dat via een hotspot. Dan ben je niet afhankelijk van de internetsnelheid, van de wifi van de trein. Dat is een stuk fijner werken.

 

Zo snel mogelijk op de wifi

 

Het makkelijkste en goedkoopste is natuurlijk dat je zo snel mogelijk gebruik kunt maken, van de wifi van waar je bent. Dus vraag gewoon als je op visite bent of je misschien op de wifi mag. Dat scheelt enorm.

 

Mobiel of laptop begeeft het

 

Dit is natuurlijk een ware nachtmerrie. Hier heeft Apple wel echt een voorsprong, hoe vervelend het ook is dat ze niet zo van de universele toepassingen zijn. Zorg ervoor dat alles in de Cloud staat of dat je zelf een back-up maakt van alles. Het voordeel van Apple is natuurlijk dat je heel snel alles hebt overgezet naar een nieuwe laptop of mobiel.

 

https://www.kabelmaatje.nl/iphone-opladers/