VSENV
Image default
Bedrijven

E-bike fietsendragers met de beste prijs-kwaliteitverhouding

Ben je op zoek naar een fietsendrager die geschikt is voor het vervoeren van e-bikes, compact is, makkelijk te monteren én het liefst tegen een goede prijs verkrijgbaar is? Dan moet je zeker deze vier modellen in overweging nemen:

Bosal ProUser Tourer – 2x e-bike

De Bosal ProUser Tourer heeft door het stevige frame een draagvermogen van 60 kg. Hierdoor is deze fietsendrager uitstekend geschikt voor het vervoeren van elektrische fietsen. De Bosal Tourer is als één van de weinige fietsendragers standaard uitgerust met zowel een 13- als 7-polige stekker. Hierdoor kun je veilig rijden met een mistachterlicht en achteruitrijverlichting. In verschillende landen, waaronder Duitsland, is deze extra verlichting al verplicht.

Thule Easyfold XT 933

De Thule Easyfold XT 933 is niet voor niets al 5 keer door de Consumentenbond uitgeroepen tot testwinnaar. Deze zeer complete fietsendrager is perfect als je op zoek bent naar gemak bij montage, gebruik en opslag. De Thule XT 933 heeft een innovatieve trekhaakkoppeling, waardoor fietsen (óók e-bikes) in een handomdraai op de drager te bevestigen en er vanaf te halen zijn.

Bosal Traveller II / Pro User Diamant SG2

Uit verschillende testen komt de Bosal Traveller II (ook bekend onder de naam Pro User Diamant SG2) met een erg goede beoordeling. Ook zelf hebben we verschillende fietsendragers getest. Hieruit bleek de Bosal Traveller II verreweg de beste prijs-kwaliteitverhouding te hebben. Deze volledig uitgeruste fietsendrager is geschikt voor het vervoeren van zware e-bikes, volledig inklapbaar en zeer makkelijk te monteren op alle soorten trekhaken.

Uebler i21 

De Uebler i21 is de kleinste en lichtste fietsendrager die Uebler tot nu toe ontwikkeld heeft. Hij is 60° kantelbaar en is heel compact opvouwbaar. Daarnaast heeft hij een gepatenteerde iQ-sluiting zonder hefboom die het gebruik nog eenvoudiger maakt. Met een draagvermogen van 60 kg kun je makkelijk twee (elektrische) fietsen vervoeren.

https://www.venderparts.nl/