VSENV
Auto’s en Motoren

Een motorhelm kunt u kopen bij Van de Kuinder Motoren

Een motorhelm kopen kunt u doen bij Van de Kuinder Motoren in Hilversum. Van de Kuinder Motoren is een winkel waar u alles kunt kopen wat u nodig heeft om met uw motor de weg op te gaan. U koopt hier motoren, kleding en accessoires. Van de Kuinder Motoren specialiseert zich in motoren en de medewerkers kunnen u daarom goed helpen. Bent u op zoek naar een goede motorhelm, dan bent u hier aan het juiste adres. U kunt makkelijk binnen de openingstijden langsgaan om advies te krijgen of om uw artikelen te kopen.

Kies uw motorhelm

In de winkel ziet u een groot aanbod aan motorhelmen, van verschillende merken en in verschillende kleuren. U kiest welke helm u mooi vindt en u kunt hem passen om zeker te zijn dat hij voor u geschikt is. Ook hierbij kunt u advies krijgen van de medewerkers. Het passen is natuurlijk erg belangrijk. De helmen hebben ook nog andere kenmerken zoals Pinlock, een zonnevizier en een binnenvoering die u eruit kunt halen. U kunt de binnenvoering eventueel om de zoveel tijd wassen. Als u de medewerkers vertelt wat uw wensen zijn, dan kunnen ze u goed helpen.

Bekijk de mogelijkheden voor u een motorhelm gaat kopen

Voordat u naar de winkel gaat, kunt u zich al oriënteren op de website van Van de Kuinder Motoren. Hier ziet u alle producten die er beschikbaar zijn. U kunt door de motorhelmen bladeren en kijken welke u graag zou willen. Als u ook nog andere accessoires of kleding wilt kopen, dan kunt u hier ook naar kijken. Wanneer u uiteindelijk uw motorhelm gaat kopen in de winkel, heeft u nog tot 24 maanden garantie. Zo weet u zeker dat u het juiste artikel gekocht heeft. Past de helm toch niet helemaal of wilt u liever een andere, dan kunt u binnen de gestelde termijn de helm ruilen.

https://www.vandekuinder.nl/