VSENV
Image default
Bedrijven

Gebruikte metaalbewerkingsmachines de nieuwe trend

Steeds meer bedrijven overwegen tegenwoordig de koop van gebruikte metaalbewerkingsmachines. Ze laten steeds vaker de meest geavanceerde A-modellen op de markt links liggen en geven voorkeur aan oudere modellen die zich al jarenlang bewezen hebben. Wat betreft metaalbewerkingsmachines, en machines in het algemeen, betekent ‘gebruikt’ helemaal niet dat het troep is. Integendeel. Bij Hop Machines zijn bijvoorbeeld gebruikte metaalbewerkingsmachines te koop die in perfecte staat zijn. Zodra ze worden overgenomen van de vorige eigenaar, worden ze nagekeken en krijgen ze een opfrisbeurt. Zo krijgen ze een tweede leven bij een ander bedrijf. Bent u de volgende die voor gebruikt kiest?

Waarom is gebruikt populair?

Eigenlijk is het antwoord hierop vrij simpel: er zijn meer voordelen dan nadelen aan het kopen van een gebruikte metaalbewerkingsmachine in plaats van een nieuwe. Ten eerste is er de prijs. Gebruikte modellen zijn veel goedkoper terwijl ze zo goed als nieuw zijn. Waarom veel betalen als het ook goedkoper kan? Ten tweede hebben gebruikte modellen hun kwaliteit bewezen. Anders hadden ze namelijk op de schroothoop gelegen en zaten ze niet in het streng geselecteerde assortiment van Hop Machines. Ten derde zijn de gebruikte machines in het assortiment vaak A-merken die nog vele jaren meekunnen. De levensduur van machines hangt af van goed onderhoud en goed gebruik. Daar heeft de status van nieuw of gebruikt geen invloed op.

Hop Machines weet het wel

Bij Hop Machines zijn ze al jarenlang de experts op het gebied van gebruikte metaalbewerkingsmachines. Door hun expertise kan u er zeker van zijn dat u altijd de beste producten voor de scherpste prijzen kan aanschaffen. Nog niet overtuigd? Dan gaat u gewoon even proefdraaien in Wilbertoord. Daar is Hop Machines namelijk gevestigd en bent u welkom om zelf te ondervinden welke machine het beste bij uw bedrijf past. Na aankoop wordt de metaalbewerkingsmachine netjes bij u afgeleverd en kan u er meteen mee aan de slag. Waarom dingen moeilijk maken als het ook simpel kan?

https://hopmachines.nl