VSENV
Image default
Bedrijven

Gezondere alternatieven voor je favoriete gewoontes!

Het is menselijk om gewoontes te hebben, dingen die je je graag doet of eet, wil je immers meer doen. Soms is het echter zo dat deze gewoontes meer kwaad doen dan goed. Soms is het dus beter om te zoeken achter gezondere alternatieven, of het nu gaat over een elektrische sigaret of suikervrije frisdrank

Ga suikervrij!

We drinken als mensen meer frisdrank dan ooit tevoren. Het is dan ook niet verrassend dat dit ervoor zorgt dat ook onze suikerinname stijgt. Om te voorkomen dat je favoriete drankje nefaste gevolgen voor je gezondheid veroorzaakt, is het dus een goed idee om op zoek te gaan naar suikervrije alternatieven. Deze zijn door al de recente innovatie bijna niet meer te onderscheiden van gewone frisdrank. Een andere optie is door water met suikervrije siroop te drinken, dat is ook nog eens goed voor de hydratatie!

Koop een elektrische sigaret

Het is al decennia geweten dat sigaretten verslavend zijn en slecht voor de longen. Gelukkig is er ook hier eindelijk een alternatief, namelijk een elektrische sigaret. Hierbij kies je vaak zelf wat voor vulling je wil en of er nicotine bij zit of niet. Dit is dus een perfect alternatief dat je kan aanpassen aan jouw levensstijl.

Eet minder

Net zoals met frisdrank zijn ook onze eetgewoontes enorm veranderd. Vaak eten mensen te veel, wat resulteert in overgewicht. Er zijn echter een aantal dingen die je kan toepassen om minder te eten. Een eerste tip is om kleinere borden te kopen. Zelf als je bord dan volledig vol is, eet je minder dan je normaal zou doen. Het is ook belangrijk om te drinken voor het eten, zo vul je je maag al op en ben je sneller voldaan met minder eten. Vul tenslotte je bord met veel lichte groenten, zoals sla en komkommer. Hier kan je een grote hoeveelheid van eten, zonder dat dit effect heeft op je gewicht! 

https://wizzits.com/