VSENV
Image default
Auto’s en Motoren

Ga voor een nieuwe auto of onderhoud naar autobedrijf Veen

Ben je op zoek naar een autobedrijf dat het onderhoud regelt of naar een bedrijf om een nieuwe auto bij te kopen? Zoek niet verder en ga naar autobedrijf Veen. Of je nu je eerste auto gaat kopen of dit al vaker hebt gedaan, je wilt een auto kopen bij een bedrijf die je kan vertrouwen. Dit familiebedrijf is in Genderen en daarbuiten al een begrip sinds 1930. Al 90 jaar helpen ze klanten met het onderhoud aan hun auto en aankopen.

In 1974 is het autobedrijf een officiële Volkswagen dealer geworden. Ben je op zoek naar een Volkswagen? Kom dan naar het autobedrijf. Zelfs als je niet op zoek bent op naar een Volkswagen zijn er ook andere merken beschikbaar. Er is sinds 1930 veel veranderd aan het aanbod van auto’s, maar de persoonlijke aandacht bij dit familiebedrijf is altijd blijven bestaan.

 

Kom ook voor onderhoud

Vind je je auto momenteel prima zo, maar heeft je auto een onderhoudsbeurt nodig? Ook dat is mogelijk. Kom met je auto langs. Ongeacht of het een grote- of kleine beurt is, het wordt allemaal geregeld. Zo kan jij weer met een gerust hart naar de Apk-keuring en op de weg.

Je kunt gemakkelijk en snel een afspraak maken op de website. Vul in je auto gegevens en welke werkzaamheden verricht moeten worden. Kom je er niet helemaal uit? Bel dan: 0416-355618 en we helpen je verder op weg.