VSENV
Image default
Bedrijven

Goede ledlampen voor concurrerende prijzen

LED rails zijn een goed idee als je – in je winkel bijvoorbeeld – regelmatig dingen verplaatst. Je hoeft dan niet steeds de hele lampconstructie te verplaatsen. Een stukje voor- of achteruit halen van een of meerdere lampen is voldoende. De elektrische draden van de spots zitten mooi afgewerkt in een spanningsrail. Wil je meerdere rails ophangen? Je monteert ze netjes aan elkaar met een X opbouw koppelstuk. In een kruiscombinatie bevestig je zo maximaal 4 rails. Andere varianten koppelstukken zijn er natuurlijk ook, denk aan een verstelbaar T-stuk links 3-fase, een verstelbaar T-stuk rechts 3-fase en een verstelbaar hoekstuk 3-fase. Ga je zelf railspots ophangen vergeet dan de montageplaat, beginvoeding, midden-voeding en eind-kap niet. Alle bovengenoemde led-artikelen zijn te koop bij ledonline.nl.

Led Online is meer dan een winkel. Je kunt er ook terecht voor tips en adviezen. Bijvoorbeeld op het gebied van showroom verlichting. Showroomverlichting is mega belangrijk. Wat je ook tentoonspreidt, het moet goed zichtbaar zijn. De meeste showrooms zijn lang open en dat betekent dat de verlichting de hele tijd brandt. Ook als er even geen bezoekers zijn, want wie weet stapt er zo weer iemand binnen. Om toch te besparen op de energienota kun je het beste kiezen voor duurzame ledlampen. Led-panelen kunnen we aanraden. Net als downlighters, enkelvoudige kantelbare spots en railspots. Voor extra sfeer zorgen led strips. Je kunt ze bevestigen waar je maar wilt.  Langs het plafond. Tegen de randen van de vloer, onder kastjes enzovoort. Om alle opties te bekijken op het gebied van showroomverlichting, verwijzen we je naar ledonline.nl. Alle producten worden uitgebreid beschreven.

Misschien ben je niet zo technisch aangelegd en heb je ook niet al te veel verstand van licht, laat staan van ledlampen. Geen enkel probleem. Je kunt de specialisten van Led Online inschakelen voor advies op maat, een professioneel lichtplan én de installatie van de ledlampen. Over de prijs hoef je je bij ledonline.nl geen zorgen te maken, die blijft binnen de perken!

https://ledonline.nl