VSENV
Image default
Dienstverlening

Heeft u hoog opgelopen schulden? Dit bedrijf biedt goede schuldhulpverlening in Rotterdam

Bent u woonachtig in de buurt van Rotterdam en heeft u hoge schulden die u op eigen houtje in geen mogelijkheid binnen vijf jaar kunt terugbetalen? Dan is het goed om professionele schuldhulpverlening in Rotterdam aan te vragen. Dit kan bij Modus Vivendi. Hier kunt u terecht voor allerlei vormen van schuldhulpverlening en schuldsanering in Rotterdam en wordt u persoonlijk begeleid. Het grootste doel is u schuldenvrij te maken.

Schuldhulpverlening

De schuldhulpverlening in Rotterdam is erg persoonlijk. Aan de hand van een intakegesprek wordt uw financiële situatie in kaart gebracht. Het gaat hier zowel om de schulden, vaste lasten als inkomsten. Vervolgens wordt er een schuldendocument opgesteld en ondertekend en wordt er een derde partij gezocht die voor de kosten van de schuldhulpverlening in Rotterdam op kan draaien. Als alle partijen akkoord zijn, zal er een overzichtelijk document worden opgesteld.

Welke diensten worden er nog meer aangeboden?

Bij de schuldhulpverlening Rotterdam kunt u gebruik maken van extra diensten van het bedrijf. Zo kunt u budgetbeheer toepassen. Hierbij wordt uw inkomen op een aparte rekening gestort, zodat u er minder makkelijk bij kunt. Vervolgens wordt gekeken waar u uw geld aan kan en mag uitgeven. Ook kunt u gebruik maken van de schuldsanering in Rotterdam. De schuldsanering in Rotterdam houdt in dat u van slechts een heel klein bedrag mag leven en alle overige inkomsten meteen naar de schuldeisers worden overgemaakt. Als u zich aan alle regels houdt, bent u na drie jaar hoe dan ook schuldenvrij.

De service

Het bedrijf heeft een goede service hoog in het vaandel staan. Er wordt alles aan gedaan om u zo goed mogelijk te helpen. Er wordt echt naar u geluisterd en u kunt uw problemen zonder gêne op tafel leggen. De medewerkers zijn heel wat gewend en kijken nergens van op. Het enige wat ze willen is dat u zo snel mogelijk van uw schulden afkomt en weer een zorgeloos leven op kunt bouwen.