VSENV
Image default
Bedrijven

Leuke tuin ideeën voor de kids!

Als je kinderen hebt en een tuintje klein of groot, dan is het altijd een goed idee om dit leuk in te richten voor de kids. Door de kinderen de mogelijkheid te geven om in de tuin plezier te hebben zullen ze vaker buiten spelen. Dit is goed voor hun weerstand en gezondheid en zorgt ervoor dat je vaker een oogje in het zeil kunt houden.

Je kunt je tuin op verschillende manieren in richten om de kinderen een leuke plek te geven. Lees verder om je te laten inspireren met een aantal leuke tuin ideeën voor de kids.

Trampoline in de tuin

Allereerst gaan we het hebben over een trampoline in de tuin. Deze gaan we als eerste benoemen om dat een trampoline springen ontzettend gezond is. Door trampoline te springen worden bijna alle spieren gebruikt maar niet zwaar belast. Het is ook een feit, dat je van trampoline springen letterlijk gelukkiger wordt, omdat er geluk hormonen worden aangemaakt.

Beste vorm van trampoline voor jouw tuin

Maar wat is de beste vorm van trampoline voor jouw tuin? Er zijn namelijk veel verschillende soorten, maten en vormen. Als je een kleine tuin hebt dan kun je het beste een trampoline nemen die gemakkelijk in de hoek past. Een 6 hoekige trampoline is dan niet de beste vorm van trampoline voor jouw tuin, maar een vierkante misschien wel.

Skatebaan

Als je een betegelde of geasfalteerde tuin hebt, dan is een step of skate baan wellicht een leuke manier om de kinderen in de tuin bezig te houden. Zo kunnen ze hun hobby beoefenen in een veilige omgeving.

Als je kinderen een andere hobby hebben zoals voetbal of dansen dan kun je uiteraard ook een voetbal veld maken, of een stoer podium waar ze op kunnen oefenen. Dit maakt het oefenen nog leuker en je kunt ze gemakkelijk helpen!

 

https://www.trampoline.nl/nl/trampolines/rechthoekige-trampolines