VSENV
Zakelijke dienstverlening

Schakel de hulp van een onafhankelijk pensioenadviseur in

Uw pensioen lijkt misschien nog ver weg. Hierdoor zult u misschien ook wat moeite hebben om de verschillende pensioenregelingen te begrijpen. Toch krijgt u sneller met uw pensioen te maken dan u denkt. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat u pensioenpremie moet afdragen en moet sparen voor uw pensioenuitkering. Persoonlijk en onafhankelijk pensioenadvies kan hier erg bij helpen. Hiervoor kunt u PHB Financieel Adviseurs inschakelen als onafhankelijk pensioenadviseur. U ontvangt van de specialisten van dit bedrijf een onafhankelijk advies voor uw pensioen zonder bang te hoeven zijn dat verzekeraars hierop invloed uitoefenen. Bij veel verzekeraars is het mogelijk om u te verzekeren voor een goede pensioenuitkering. Hierdoor zullen verzekeraars altijd hun eigen verzekeringen aanraden wanneer u om pensioenadvies vraagt. Dit hoeft echter niet altijd de verzekering te zijn die het beste bij uw situatie past.

Profiteer samen met uw medewerkers van een collectieve pensioenregeling

Beschikt u over een eigen bedrijf? Door een collectieve pensioenregeling af te sluiten, kunt u uw medewerkers laten profiteren van een extra voordelige pensioenregeling. U zult misschien niet precies weten hoe u dit het beste kunt aanpakken maar met de hulp van PHB Financieel Adviseurs, een onafhankelijk pensioenadviseur, komt dit zeker goed. Zij helpen u met het communiceren van ingewikkelde materie. Ook wordt rekening gehouden met uw financiële situatie. Zo wordt de meeste gunstige pensioenregeling voor uw medewerkers gerealiseerd. Dit is zowel voor u als uw medewerkers een win-winsituatie. U betaalt niks te veel en uw medewerkers kunnen uitkijken naar een eerlijke pensioenuitkering.

Laat een onafhankelijk pensioenadviseur u helpen met uw pensioenadministratie

Na de ontwikkeling van een pensioenregeling voor uw medewerkers, stopt het traject niet. U moet namelijk vanaf dat moment de pensioenadministratie binnen uw bedrijf bij gaan houden. U kunt er ook voor kiezen dit uit te besteden. Dit kan door een onafhankelijk pensioenadviseur als PHB Financieel Adviseurs in te schakelen. Zij zorgen ervoor dat alles goed wordt geregeld voor uw medewerkers. Heeft u nog specifieke vragen? Neem dan contact op met de specialisten van dit bedrijf.

https://www.phb.nl/