VSENV
Image default
Bedrijven

Op zoek naar een loopbaancoach in Wageningen?

Wanneer u op zoek bent naar een loopbaancoach in Wageningen, is BLCC Loopbaancoaching uw aangewezen partner. BLCC Loopbaancoaching heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het bieden van hulp bij carrières en studies. Zo kan de loopbaancoach in Wageningen, Jef, u helpen wanneer u tegen problemen aanloopt tijdens uw werk. 

Loopbaancoach in Wageningen met een persoonlijke aanpak

Onze loopbaancoach in Wageningen heeft een persoonlijke aanpak als het gaat om loopbaancoaching. Bij al uw problemen op de werkvloer kunnen we u helpen. Denk hierbij aan veranderingen in de werksituatie, maar ook het voeren van slecht nieuwsgesprekken. Hierbij wordt er oplossingsgericht te werk gegaan. Vanuit uw vragen zet de loopbaancoach in Wageningen situaties uit en gaat met u oefenen door onder andere het gebruik van acteurs. Onder andere door het gebruiken van deze persoonlijke aanpak geven klanten ons een waardering van 8,2 tot 8,5. Ook hebben we hiermee een certificering van CMI (Career Management Institute) ontvangen. Dit brengt ons, samen met 300 collega’s, aan de top van loopbaanbegeleiding in Nederland.

Meer dan alleen een loopbaancoach in Wageningen

Naast dat we u in Wageningen een loopbaancoach aanbieden, kunnen we u ook voorzien van loopbaanbegeleiding en studiekeuzebegeleiding.

Bij loopbaanbegeleiding helpen we vooral mensen die voor een verandering in hun carrière staan. Hierbij kan het zo zijn dat mensen van baan moeten veranderen, maar ook mensen die een compleet andere weg willen inslaan. Beide zaken kunnen complex zijn in de huidige arbeidsmarkt. BLCC Loopbaanbegeleiding helpt u hierbij.

We staan ook klaar voor mensen die nog aan hun carrière moeten beginnen. We bieden studiekeuzebegeleiding aan voor mensen die niet weten welke studie ze na hun examens willen doen of momenteel niet tevreden zijn met hun studiekeuze. Dit traject begint met een studiekeuze test en eindigt met een persoonlijk actieplan. Zo kunnen er echt stappen worden gezet naar de juiste keuze.

Contact

Benieuwd naar wat een loopbaancoach in Wageningen, of één van onze andere diensten, voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. U kunt eenvoudig het contactformulier op de website invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ook zijn we direct telefonisch bereikbaar via 0318 – 41 80 51.