VSENV
Bedrijven

Overweeg een samenwerking met een verpakkingsbedrijf

De zaden voor uw groentetuintje zijn verpakt in papieren dosiszakken. De popcorn voor tijdens de film op vrijdagavond is verpakt in een mooi bedrukt pillow pack. En het chocolaatje bij de koffie op uw werk vanmorgen, dat zit in een hermetisch verpakt flowpack. Hoogstwaarschijnlijk zorgen de bedrijven achter die producten niet zelf voor deze verpakkingen, maar schakelen ze daar een verpakkingsbedrijf voor in. En dat kunt ook u doen. Sterker nog: dat zou u moeten doen. Het productieproces verloopt namelijk veel efficiënter dan wanneer u dit zelf verzorgt. Zeker wanneer u kiest voor een erkend en kwaliteitsvol verpakkingsbedrijf zoals Milpak.

Vertel een verhaal met uw productverpakking

Vaak zijn er originele opschriften terug te vinden op productverpakkingen, die gegarandeerd ergens een glimlach op het gezicht toveren. Verpakkingen hebben dus niet alleen een praktische, maar ook een communicatieve functie. Het verpakkingsbedrijf Milpak weet dat als geen ander en biedt daarom ook de mogelijkheid om verpakkingen te personaliseren. Aangezien het bedrijf werkt met een digitale printfunctie, kunt u al gepersonaliseerde stalen ontvangen in kleine oplages. En dat is niet de enige manier waarmee u creatief uit de hoek kunt komen met uw verpakkingen. Zo kiest u volledig zelf of u een doorzichtige verpakking neemt, of een volledig bedrukte. Zelfs een combinatie van de twee, waarbij u door de bedrukking heen kunt zien, is mogelijk.

Ook voor voedingsproducten

Aangezien het verpakkingsbedrijf Milpak vaak in aanraking komt met projecten waarbij voedsel verpakt moet worden, zijn certificaten zoals een IFS-certificaat noodzakelijk om de betrouwbare kwaliteit van het uiteindelijke resultaat te garanderen. Zo bent u er zeker van dat de inhoud van de verpakking lekker en vers blijft tot op het moment dat het genuttigd wordt. Ideaal dus bij het samplen van proevertjes. Neem dus zeker eens contact op met Milpak om de mogelijkheden voor uw project te bespreken.

https://milpak.be