VSENV
Image default
Bedrijven

Restaurantscherm van karton en plastic

Een restaurantscherm bestaat meestal uit de materialen karton en plastic. Het frame van het scherm is gemaakt van stevig karton en het venster is vaak gemaakt van transparant plastic. Het venster van het scherm is transparant zodat mensen er makkelijk doorheen kunnen kijken en zich niet helemaal afgesloten voelen van de ruimte. Doordat er door het plastic heen kan worden gekeken kan er ook beter met elkaar gecommuniceerd wordt, dit is wel zo gezellig natuurlijk. Het scherm kan worden gepersonaliseerd zodat het design past bij de huisstijl van het restaurant.

Waarom een restaurantscherm?

Door de situatie rondom covid-19 moet heel Nederland wennen aan allerlei soorten aanpassingen. Zo mogen we elkaar niet meer zorgeloos omhelzen en kunnen we niet meer met duizenden mensen staan feesten op een festival. In de horeca zijn er ook maatregelen nodig om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Zo worden er bijvoorbeeld looprichtingen aangegeven en dient er anderhalve meter afstand gehouden te worden. Ook een restaurantscherm is een maatregel die horecazaken nemen.

Coronamaatregelen

Met het restaurantscherm worden de tafels gescheiden van elkaar. Zo kunnen virusdeeltjes zich niet meer gemakkelijk verspreiden naar andere tafels. Zo kunnen klanten op een veilige manier genieten van een heerlijke maaltijd in hun favoriete restaurant. Doordat de schermen transparant zijn kan er evengoed de ruimte in gekeken worden. Aan de tafel zijn geen aanvullende maatregelen nodig en kan er ouderwets gezellig gedineerd worden.

https://endlessbranding.com/horecaschermen/