VSENV
Bedrijven

Technisch uitzendbureau Easycrew bezorgde mij een baan

Het is eigenlijk niks voor mij om mijn positieve ervaring met een bedrijf zo op internet te delen – ik ben meer van de slechte ervaringen delen 😉 – maar in dit geval is het het helemaal waard. Dankzij Easycrew, uitzendbureau in de techniek, heb ik namelijk na langere tijd weer een baan gevonden. Hun persoonlijke aanpak, enorme netwerk en makkelijke sollicitatieproces hebben ervoor gezorgd dat ik toch weer in no time nadat ik hen benaderd had aan de slag kon in de techniek!

Hoe technisch uitzendbureau Easycrew mij hielp

Als gewoon goed opgeleide werkzoekende in de technische branche had ik er moeite mee om ergens binnen te komen. Ik heb er een tijdje uitgelegen. Überhaupt een passende baan vinden die qua afstand te doen is van huis en waarbij de werktijden voor mij acceptabel waren vond ik lastig. Gelukkig vond ik toen bij mij in de buurt in Rotterdam het uitzendbureau Easycrew. Als technisch uitzendbureau richten zij zich puur op met name technische vacatures. Ideaal dus voor mij en het heeft gewerkt, want ik werk inmiddels al bijna een jaar met veel plezier bij een grote werkgever via Easycrew!

Hun fijne werkwijze

Easycrew is dus een technisch uitzendbureau gevestigd in Rotterdam. Zij brengen bedrijven die technisch bekwaam personeel zoeken en mensen zoals jij en ik samen. Je kunt heel makkelijk contact met ze opnemen en je wensen aangeven. Daarna gaat een specialist bij Easycrew voor jou zoeken naar de beste matches, zodat je echt passende technische vacatures aangeboden krijgt. Hierna is het een kwestie van je interesse doorgeven, op sollicitatie komen en voor je het weet heb je de perfecte job gevonden!

Waarom ik koos voor Easycrew

Er zijn eigenlijk genoeg grote bedrijven die altijd op zoek zijn naar technisch bekwaam personeel, maar je moet ze vinden. Bij Easycrew zijn al deze grote werkgevers als het ware gebundeld. Alle technische vacatures bij grotere bedrijven komen direct op hun website te staan en als jij er afspraken over hebt gemaakt, hoor jij het direct als één van de eersten als er een nieuwe vacature vrijkomt voor een functie die bij jou past of waar jij interesse in hebt. Dat is ook de reden dat het zo fijn werken is met Easycrew. Ze denken echt aan jou en wat goed bij jou past. Je krijgt hier niet zomaar wat vacatures je kant op geschoven, zodat zij hun werk gedaan hebben. Bij dit technische uitzendbureau draait het echt om maatwerk en daarom slaagden ze er ook in om mij en meerdere maten aan een leuke baan geholpen te hebben.

Genoeg technische vacatures

Het verbaasde me haast dat er toch zoveel technische vacatures beschikbaar zijn. Je moet enkel weten hoe je via de juiste weg terecht komt bij deze vacatures. Het is het werk van Easycrew om werkzoekenden en werkgevers bij elkaar te brengen en hier hebben ze dus al ruim 35 jaar ervaring in. Hun netwerk is daarom ijzersterk en kennen ze door en door. Dat is te merken, want tijdens de persoonlijke gesprekken die ik heb gehad, wist de dame voor mij al direct wat passende werkgevers voor mij.

En als je dan toch zelf wilt zoeken naar een passende, uitdagende, technische baan, dan kun je zelf op hun website zoeken in de uitgebreide vacaturebank.

Uitzendbureau in techniek en meer

Easycrew is een uitzendbureau gespecialiseerd in techniekvacatures, maar daarnaast bieden ze ook allerlei vacatures aan in de maritieme sector. Hiervoor geldt hun fijne werkwijze natuurlijk precies zo, dus zoek jij nog een maritieme baan? Kijk dan vooral tussen de maritieme vacatures bij de maritieme vacaturebank. Ik denk dat ze jou net zo goed kunnen helpen als dat ze mij hielpen aan een technische baan.

Jij kunt je ook inschrijven!

Ben je door mijn ervaring ook erg benieuwd naar de vacatures en fijne hulp van Easycrew? Ook jij kunt je via de website gewoon inschrijven!