VSENV
Image default
Bedrijven

Vind de perfecte Ford bedrijfswagens

Ardea auto specialiseert zich al negentig jaar in Ford en heeft met deze ervaring de ultieme selectie kunnen maken van de beste Ford bedrijfswagens. Kwaliteit wordt bij dit bedrijf gegarandeerd. Wellicht dat u toch niet uitkomt bij een Ford bedrijfswagen, maar ook dan hoeft u zich geen zorgen te maken want Ardea auto biedt meer dan dit model. Voorop moet staan dat de auto bij u past, en dat u zich prettig voelt bij de auto. Dat zorgt voor een prettige samenwerking en een goed gevoel. Als u gelukkig bent, dan zijn ze dat bij Ardea auto ook.

Keuze uit diverse modellen voor zakelijke lease

Naast particuliere aankopen kunt u bij Ardea ook terecht als u geïnteresseerd bent in zakelijk leasen. Wederom is een scherpe prijs gegarandeerd, naast de uitbundige collectie Ford bedrijfswagens waaruit u kunt kiezen. Gaat u voor klasse en stijl voor een goede eerste indruk? Of heeft u een auto nodig die kan presteren op het terrein dat u moet berijden? Daar komt bij dat een goede ondersteuning van de rug bij het rijden geen overbodige luxe is. Wat uw werksituatie ook is, Ardea auto heeft de Ford bedrijfswagen die perfect op uw werk aansluit. U heeft bij hen de keuze uit een breed scala aan Ford bedrijfswagens, dus u slaagt zeker voor een model dat bij u past.

Onbezorgd rondrijden in uw Ford bedrijfswagen

Wilt u of uw werknemer onbezorgd rondrijden? Ook dat is bij Ardea Auto geen probleem vanwege SternGarant. SternGarant is een garantie die twee jaar duurt en in die tijd hoeft u alleen maar te genieten van uw auto, de rest is voor Ardea Auto. Reparaties of onderhoud zijn geen zorgen aan uw hoofd, maar kunt u doorschuiven. Bij het stilstaan langs de weg of na een ongeval kunt u zich richten op uzelf. De rest wordt voor u geregeld.

https://www.ardeaauto.nl/