VSENV
Image default
Vakantie

In vastgoed van een sterk merk investeren

Wilt u uw geld investeren en denkt u erover na om als particulier in vastgoed te beleggen? Dan heeft u verschillende opties. Zo kunt u uw geld in een fonds investeren, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud van het vastgoed. Het nadeel hierbij is wel dat u zelf weinig over het vastgoed te vertellen heeft. Wanneer u meer inspraak wilt, kunt u beter zelf investeren in een woning en deze vervolgens verhuren. Dit heeft echter als nadeel dat u wel zelf verantwoordelijk bent voor het onderhoud van het pand. Hierdoor zou u voor onvoorziene kosten kunnen komen te staan.

Particulier beleggen in vakantiehuizen waarvan u zelf ook kunt genieten

Schrikt het bovenstaande dilemma u af om als particulier te beleggen in vastgoed? Laat dat vooral niet het geval zijn. Investeren in vastgoed kan u namelijk veel opleveren, wanneer u dit bij de juiste partner doet. Kies er daarom voor om particulier te beleggen in vastgoed bij een vertrouwd en sterk merk als Center Parcs Vastgoed. Dan heeft u meer zekerheid, komt u niet voor onverwachte kosten te staan én heeft u inspraak in wat er met het vastgoed gebeurt. Via Center Parcs Vastgoed investeert u namelijk in vakantiehuizen. In welk vakantiehuis u investeert bepaalt u zelf en u kunt er zelf gebruik van maken wanneer u dat wenst. Gedurende de overige tijd wordt het huisje verhuurd door Center Parcs. Hier heeft u dus geen omkijken naar. Dat is pas zorgeloos investeren!

Investeer met zekerheid

Laat uw geld niet op de plank liggen en grijp uw kans om in vastgoed te investeren met een vast en zeker rendement. Onafhankelijk van de bezettingsgraad van uw vakantiehuis ontvangt u ieder kwartaal een vast bedrag. Hoe vast dit bedrag is bepaalt u zelf, want u heeft de keuze uit 5% gegarandeerde huur of 3% variabele huur met een percentage van de totale huuromzet. U heeft dus veel zekerheid bij het investeren en bepaalt zelf hoeveel ‘risico’ u neemt.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/