VSENV
Image default
Banen en opleidingen

Vertrouw op sterk interim management voor al uw projecten

Wanneer u als onderneming begint aan een tijdelijk project heeft u daar misschien wel extra werkkrachten voor nodig. Het is daarbij misschien vervelend om te zoeken naar kandidaten voor een tijdelijke opdracht. Daarnaast moet u ook nog eens geschikte profielen vinden, die beschikken over voldoende ervaring en kennis om echt een bijdrage aan het team te leveren. Vertrouw daarom op Conessence, een specialist in het voorzien van geschikt interim management. Zij vullen dan ook graag uw vacatures in finance, HR en algemene managementposities in met sterke kandidaten.

Bepaal zelf de mate van controle over het proces

Op zelfstandige basis goede kandidaten vinden als interim management is geen eenvoudige opdracht. Daarom vertrouwt u bij Conessence op de nodige ervaring bij het rekruteren van de gewenste profielen. Daarbij luisteren ze allereerst graag naar wie u als de perfecte medewerker ziet. Aan welke competenties moet deze persoon voldoen? Wat is het takenpakket dat hij of zij kan verwachten? Daarnaast zullen de medewerkers van Conessence ook op enkele belangrijke aspecten wijzen bij het kiezen van een goede kandidaat. In hoeverre u betrokken wilt zijn in het hele proces is volledig aan u. Dat geldt voor al uw openstaande vacatures in finance, HR of management.

Vertrouw op een professioneel proces

Voor het aanwerven van interim management rekent u bij Conessence op een volledig professioneel verloop van de procedure. Iedereen die meedoet aan een sollicitatiegesprek wordt grondig gescreend en zal zeker beschikken over de nodige expertise en ervaring in hun domein. Wanneer mensen uw tijdelijke vacature in finance of HR hebben volbracht, zou u graag overgaan naar een langdurige samenwerking. Daarvoor hoeft u zeker niet naar een andere service over te schakelen, aangezien de medewerkers van Conessence dit ook maar al te graag voor u in orde maken. Neem daarom contact met hen op en schakel alleen de meest geschikte profielen aan voor al uw projecten.