VSENV
Image default
Bedrijven

Waarom Excel leren erg nuttig is

Excel is een van de vele programma’s die behoort dat Microsoft-office. Buiten dat het programma ontzettend handig is, zowel voor school, hobby of werk, is Excel ook nog eens het meest gebruikte spreadsheet programma ter wereld. Het is immers niet voor niets dat Excel dagelijks door miljoenen mensen wordt gebruikt voor van alles en nog wat. Hier lees je waarom je beter nog vandaag kunt beginnen met het leren van Excel. Je hebt daarom ook groepscursussen die Exceltraining voor bedrijven aan je leren.  Zo’n Exceltraining voor bedrijven is handig, aangezien het hele personeel tegelijkertijd les krijgt.

 

 

Stimuleert productiviteit

Studies hebben aangetoond dat werknemers die Excel vakkundig gebruiken, hogere salarissen verdienen dan collega’s die deze vaardigheden niet hebben. Dus vanuit financieel oogpunt is het leren omgaan met spreadsheets en Excel-bestanden erg handig.

 

Tijd is geld

U kunt veel zaken overzichtelijk en overzichtelijk in Excel weergeven of berekenen. Door te begrijpen wat het programma kan en hoe u het kunt toepassen, kunt u veel tijd besparen.

 

Kosten besparend

Nadat je Excel onder de knie hebt, zul je zien wat je ermee kunt doen. Op deze manier kunt u een aantal zaken eenvoudig zelf doen zonder dat u deze hoeft uit te besteden. Dat kan uw portemonnee veranderen.

 

Een stapje voor blijven

Solliciteer je naar een nieuwe baan of een stage? U zult waarschijnlijk Excel moeten gebruiken om nieuwe taken uit te voeren. Vergroot de kans om aangenomen te worden door een goede samenwerking met Excel.

https://compu-academy.nl/exceltraining-voor-bedrijven/