VSENV
Image default
Bedrijven

Wat kost Webflow?

Webflow, het platform voor elk individu om zonder codering een top website te maken. Echter heeft elk individu wel andere doeleinden. Webflow haakt hier goed op in door heel veel verschillende prijspakketten aan te bieden. In deze blog vertel ik je graag meer over de Webflow prijs en de kwestie of Webflow deze prijs waard is.

 

Laten we beginnen met het feit dat je niet hoeft te betalen tijdens het ontwerpen. Gedurende de ontwerpfase kan de maker gerust de tijd nemen en de vele opties uitproberen, de teller blijft namelijk op nul. Als websitemaker hoef je enkel te betalen wanneer je de website daadwerkelijk live wilt zetten.

Als websitebouwer kun je kiezen tussen verschillende websitepakketten, waarbij er voor iedereen een passende oplossing is: Basisplan, CMS-plan en het Bedrijfsplan. 

Het basisplan is een pakket die opgesteld is voor websitemakers die een simpel werkende website willen hebben zonder een CMS, voor dit abonnement betaalt het individu 12 dollar per maand. Dit pakket bevat 25.000 maandelijkse bezoeken en 500 formulier inzendingen.

Voor een website inclusief CMS betaal je maandelijks een bedrag van 16 dollar. Hierbij komt ook een upgrade naar 100.000 maandelijkse bezoeken, 1000 formulier inzendingen, 2000 CMS-items, beperkte CMS API, 3 inhoud editors en een zoekfunctie op de website.

Voor de grotere bedrijven is er een bedrijfsplan opgesteld. Naast een hogere prijs van 36 dollar per maand komen er natuurlijk ook nog meer voordelen bij kijken. Zo bevat het bedrijfsplan 1.000.000 bezoekers per maand, onbeperkte formulierinzendingen, volledige CMS API, 10 inhoudseditors, zoeken op de site en het uploaden van formulierbestanden.

 

Is Webflow het waard?

Webflow is het 100% waard. Vergeleken met andere platformen valt de prijs van Webflow heel erg mee. Daar komt ook nog eens bij dat Webflow een fantastisch gebruikersvriendelijk systeem heeft waarin hele mooie en effectieve websites gemaakt kunnen worden.