VSENV
Image default
Bedrijven

Wat voor soorten kerstverlichting zijn er allemaal?

Kerstverlichting komt tijdens de feestdagen altijd weer terug. Het is leuk om je tuin of woonkamer op te laten lichten door kerstverlichting. In deze blog kom je meer te weten over wat voor verschillende soorten kerstverlichting er zijn en welke kerstverlichting er het meeste gebruikt worden tijdens de feestdagen. 

Boomverlichting

Boomverlichting is de meest gebruikte soort kerstverlichting. Veel mensen hebben tijdens de kerstdagen een kerstboom staan en deze moet natuurlijk versierd worden. Er zijn veel verschillende soorten kerstboomverlichtingen. Je hebt de klassieke kerstboomverlichting. De klassieke kerstboomverlichting is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De kerstverlichting van kerstverlichting.nl is ontworpen om bomen heel mooi te laten verlichten. Het is officieel ‘kerstboom’ verlichting, maar je kan de verlichting ook gewoon ergens in je tuin ophangen. Hartstikke handig dus! 

Verlichte kerstfiguren

Als je net wat meer wilt opvallen met je kerstverlichting, dan kan je gaan voor kerstfiguren. Kerstfiguren zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Er is een ruime keuze aan kerstfiguren, zodat er altijd iets is wat perfect bij je past. Zo kan jij je tuin of woonkamer perfect omtoveren en de kerstsfeer in huis halen.

 

Haal ijspegelverlichting in huis!

IJspegel verlichting is leuk voor binnen en buiten! Deze verlichting bestaat uit een lichtgordijn met daaraan veel verschillende lampjes. Deze lampjes hebben de vorm van een ijspegel. Je huis laten oplichten is heel makkelijk met ijspegelverlichting. Kerstverlichting.nl heeft erg veel verschillende soorten ijspegelverlichting. Daarom is er voor iedereen wel iets en kan je de ijspegelverlichting kiezen die goed in jouw omgeving past! 

Handige microled verlichting

Micro led verlichting geeft een mooi en sfeervol effect aan de ruimte die jij wilt gaan versieren. Deze led verlichting zit dicht op elkaar. Microled verlichting is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kerstverlichting.nl heeft microled verlichting waar de lampjes op 1 led snoer in verschillende kleuren branden. Ook is er een variant ‘ice white’. Deze variant is al helemaal mooi wanneer er sneeuw ligt. Het witte licht van de micro led verlichting komt dan overeen met de sneeuw. De verlichting is ook nog eens verlengbaar, zodat je er meerdere achter elkaar kan verbinden. Dit geeft een nog mooier effect!