VSENV
Image default
Dienstverlening

4x hoe een schoonmaakdienst een kleine ondernemer kan helpen

Bij het runnen van een kleine organisatie, of wanneer je net gestart bent, dan kan het voorkomen dat je erg op de kleintjes let. Het minimaliseren van uitgaven, zodat je juist veel rendement kunt behalen. Alleen kan het juist negatief uitwerken wanneer je op de verkeerde dingen bespaart, zoals het inzetten van een professioneel schoonmaakbedrijf. Twijfel je over waarom een schoonmaakdienst juist jouw organisatie naar een hoger level kan tillen? Lees dan verder voor deze vier redenen.

1. Professionele uitstraling

Juist wanneer je een naam voor jezelf aan maken bent, wil je dat ieder contactpunt als positief wordt ervaren. Mensen kennen je immers nog niet. Een schone en opgeruimde werkplek straalt professionaliteit uit naar klanten, partners en werknemers en het laat vooral zien dat je als organisatie waarde hecht aan hygiëne. Mensen, klanten, partners zullen hierna jouw organisatie aan deze kernwaarde linken. Een professioneel schoonmaakbedrijf zoals DK Clean Home kan je hier direct bij helpen. 

2. Ga voor gezondheid 

Heb je meerdere mensen in dienst? Dan is het van uiterst belang dat je een gezonde werkplek voor hun creëert. Een goed schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat bacteriën en ziektekiemen worden verwijderd en een fris en schoon gevoel zorgt ervoor dat je medewerkers zich daar fijn in voelen. En dat kan uiteindelijk resulteren in minder ziektedagen of verzuim. Nog een reden waarom DK Clean Home een onmisbare partner is, ook juist voor de kleine ondernemer. 

3. Bespaar tijd door uit te besteden

Je kunt nog zoveel zelf willen doen, maar soms win je juist meer tijd door iets uit te besteden. Door het schoonmaakwerk uit te besteden aan DK Clean Home kun jij je als organisatie focussen op wat belangrijk is en vooral je medewerkers goed hun werk laten doen. DK Clean Home zorgt ervoor dat alle onderdelen op jouw locatie, van de hal, tot de keuken, tot de vergaderzaal, er altijd netjes en professioneel uitzien. 

4. Kostenbesparing op de lange termijn

Hoewel het inhuren van DK Clean Home een schoonmaakbedrijf rondom Den Haag op het eerste gezicht kosten met zich meebrengt, gaat dit iets opleveren op de lange termijn. Een professioneel schoonmaakbedrijf weet welke producten en technieken het beste werken, waardoor de levensduur van apparaten, of bijvoorbeeld vloerbekleding veel langer meegaat. Uiteindelijk is de core van jouw organisatie vermoedelijk geen schoonmaakdiensten, dus kun je je het beste laten adviseren door een professional zoals DK Clean Home. Gegarandeerd een win op de lange termijn.