VSENV
Image default
Dienstverlening

Dit constructiebedrijf beschikt over meerdere certificaten van KOMO

Thiekon Constructie is hét constructiebedrijf dat werkt volgens de eisen van KOMO. Dit kunt u zien doordat zij meerdere certificeringen hebben mogen ontvangen voor hun werkzaamheden. U kunt vol vertrouwen uw stalen loopbrug of andere constructies bij dit constructiebedrijf erkend door KOMO laten maken.

Een constructiebedrijf met een eigen visie en ervaring

Het u in het verleden al gewerkt met een extern constructiebedrijf of bent u nu juist op zoek naar een bedrijf dat u kunt helpen bij uw eerste project in de woning- of utiliteitsbouw? Dan staat Thiekon Constructie B.V. voor u klaar. Dit constructiebedrijf heeft jarenlange ervaring en heeft de hoogste onderscheiding van het KOMO gekregen. Deze onderscheiding hebben zij verdiend door het ontwerpen, produceren en monteren van staalconstructies, zoals een stalen loopbrug, die voldoet aan alle eisen die het KOMO stelt. Daarnaast zijn zij in het bezit van een eigen verzinkerij waar zij staal en zink verzinken voor een betere kwaliteit én ze produceren duurzaam door materialen te hergebruiken.

Van ontwerp tot montage: bij hen is het mogelijk

Door de hulp in te schakelen van dit constructiebedrijf wordt u volledig ontzien. Van het eerste gesprek waarin de ideeën op tafel komen tot aan de montage van het eindproduct. Neem bijvoorbeeld een stalen loopbrug. Het is hierbij belangrijk dat de juiste afmetingen worden genoteerd, het materiaal sterk genoeg is om de last te dragen en moet lang meegaan. De specialisten van dit bedrijf weten door hun jarenlange ervaring als geen ander wat er noodzakelijk is om dat allemaal mogelijk te maken. Zij informeren u dan ook graag over de diverse mogelijkheden.

Roep de hulp in van deze specialisten voor uw volgende project

Maak gebruik van de kennis en kunde van dit constructiebedrijf en profiteer van de kwaliteit die een KOMO-gekwalificeerd bedrijf met zich meebrengt. Zij staan in voor vakwerk, kwaliteit en snelheid. Dit realiseren zij door alles onder één dak aan te bieden. Wilt u uw idee voor een stalen loopbrug aanleveren? Neem vrijblijvend contact op met dit bedrijf.