VSENV
Image default
Dienstverlening

Je smartphone snel gerepareerd bij PDArepair

Werkt je smartphone niet meer goed? Dan wil je deze vast zo snel mogelijk laten maken. Dat kan bij PDArepair in Breda. Veel reparaties kunnen al in 30 minuten uitgevoerd worden. Zo kun je vaak in de winkel wachten onder het genot van een kopje koffie tot je toestel gerepareerd is. Wanneer je langskomt in het Repair Center wordt er nauwkeurig bekeken wat er mankeert aan je toestel en krijg je te horen wat er gerepareerd kan worden. PDArepair is geopend maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig. Kun je niet langskomen in de winkel? Dan is het ook mogelijk om je smartphone op te sturen.

Accu vervangen van je smartphone

Als je jouw telefoon erg vaak moet opladen, dan moet waarschijnlijk de accu van je telefoon vervangen worden. Een batterij gaat gemiddeld zo’n 2 jaar mee. Hierna gaat het vermogen van je batterij snel achteruit. Je batterij zelf vervangen is nog niet zo makkelijk. Daarom is het slim om dit uit te besteden aan de specialisten van PDArepair. Hiervoor gebruiken ze professioneel gereedschap voor om de batterij vakkundig te vervangen. De batterijen voor iPhone, Samsung en Huawei modellen hebben ze ruim op voorraad. Door het vervangen van de batterij heb je langer plezier van je smartphone.

Reparaties van diverse devices

Naast smartphones kunnen ze bij PDArepair ook tablets, laptops en pc’s repareren. Heb je een barst in het scherm van je iPad? Voor iPad scherm reparatie Breda kun je terecht bij PDArepair. Deze specialisten kunnen in 90 minuten het kapotte scherm vervangen voor een nieuw exemplaar. Mocht je iPad waterschade hebben opgelopen? Dan is het verstandig om je tablet meteen uit te schakelen om verdere schade te voorkomen. Het is raadzaam om zo snel mogelijk je iPad langs te brengen bij PDArepair en deze te laten reinigen.

https://pdarepair.nl/