VSENV
Image default
Dienstverlening

Voordelig en betrouwbaar plastic flessen bestellen

Plastic flessen zijn altijd handig, of u ze nu gebruikt voor food of non food producten. Vanzelfsprekend zijn ze verkrijgbaar in diverse praktische maten, zodat ze nooit te groot of te klein zijn voor uw doeleinden. Natuurlijk is het wel zo fijn als u niet de hoofdprijs hoeft te betalen voor uw plastic flesjes of flessen en daarom bestelt u ze het beste bij een specialist, zoals de verpakkingswebwinkel. Hier vindt u altijd precies wat u zoekt en kunt u de perfecte flessen bestellen in combinatie met een afsluiter naar keuze.

 

Voeg een dop naar wens toe

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren als het op plastic flessen aankomt. Denk daarom voor u gaat bestellen eerst goed na over waar u ze voor gaat gebruiken. Moeten er sauzen in voor gebruik in de keuken of aan tafel of bent u juist op zoek naar handige flacons voor schoonmaakmiddelen of desinfectievloeistof? Ieder gebruik zal vragen om een eigen maat fles, bijvoorbeeld 250 ml, 500 ml of 1 liter. Ook kunt u kiezen uit transparante of witte flessen en is er een ruim aanbod aan afsluiters in diverse kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een standaard draaidop, een handige clipdop, een praktische dispenserpomp of een universele spraydop.

 

Bestel in grote of kleine batch

U kunt een enkele plastic fles bestellen in het formaat van uw voorkeur, maar natuurlijk is ook bestellen in een batch een uitstekend idee. Zo komt u nooit zonder te zitten en kunt u altijd weer verder met uw werk. Kies voor een klein aantal (10 stuks) of ga voor een groter aantal (bijvoorbeeld 100, 150 of 300 stuks). Een ander aantal is op aanvraag mogelijk. Vanzelfsprekend geldt hierbij dat hoe meer flessen u bestelt, hoe lager de stukprijs wordt.

 

Advies bij plastic flesjes bestellen

Komt u er niet helemaal uit bij het vinden van de juiste plastic flessen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met het team van de verpakkingswebwinkel. Ze helpen u graag bij het vinden van het juiste maatje in de meest passende uitvoering. Wilt u de flacons laten personaliseren? Ook dat is in veel gevallen mogelijk. Laat gewoon uw wensen weten en hoor direct wat dit gaat kosten. Tevens vindt u in de online shop diverse bijpassende producten, zoals emmers met deksel, jerrycans en plastic bakjes.