VSENV
Image default
Dieren

Het belang van het beschermen van je huisdier met Vectra

Wanneer je een hond of kat hebt, dan is Vectra ontzettend belangrijk! Vectra beschermt je viervoetige vriend namelijk tegen vlooien, teken, muggen en andere vervelende parasieten die je huisdier heel erg ziek kunnen maken. Het is daarom van groot belang om deze te vermijden en als je huisdier er al last van heeft, dat deze verholpen worden. Hiervoor is Vectra een belangrijk middel. Zowel voor honden als voor katten is Vectra een ontzettend goed middel om vervelend insecten en parasieten te vermijden. We vertellen je in deze blog waarom Vectra voor elke hond of kat van belang is.

5 manieren waarop parasieten je huisdier kunnen schaden en wat Vectra doet om ze te voorkomen

1. Parasieten kunnen je huisdier heel erg ziek maken. Vectra beschermt je huisdier daarom tegen deze ziektes.

2. Parasieten kunnen je huisdier levensgevaarlijke ziektes bezorgen. Vectra voorkomt deze ziektes.

3. Parasieten kunnen ervoor zorgen dat je huisdier onregelmatig gaat plassen of poepen. Vectra voorkomt dit.

4. Parasieten kunnen ervoor zorgen dat je huisdier minder eet of geen eetlust meer heeft. Vectra voorkomt dit ook.

5. Parasieten kunnen ervoor zorgen dat je huisdier niet meer speelt of minder actief is dan normaal. Vectra voorkomt ook dit.

Hoe gebruik je Vectra

Het gebruik van Vectra is heel eenvoudig. Je kunt Vectra toedienen aan je hond of kat met een pipet. Bij honden doe je de vacht opzij zodat de huid zichtbaar is. Vervolgens begin je met de pipet bij de basis van de staart tegen de huid aan. Je knijpt in de pipet en maakt een rechte lijn naar de basis van de schouders. Bij katten werkt het net wat anders, omdat ze erg lenig zijn en ze de Vectra van hun rug af kunnen likken. Om dit te voorkomen, moet je Vectra aanbrengen in de nek van de kat. Je spreid in de nek van je kat de haren uit elkaar en brengt de inhoud van de pipet aan op de huid van de nek. Zo weet je zeker dat je kat alle werkzame bestanddelen in zich opneemt en niet oplikt.

Vectra kopen

Je kunt Vectra online kopen bij verschillende dierenspeciaalzaken. Vectra is verkrijgbaar in twee varianten: Vectra 3D voor honden en Vectra Felis voor katten. Vectra 3D is speciaal ontwikkeld om honden en puppy’s te beschermen tegen alle soorten insecten en parasieten, terwijl Vectra voor katten is ontwikkeld om kittens en volwassen katten te beschermen tegen vlooien, teken, muggen en andere parasieten. Bovendien is Vectra veilig in gebruik en het kan langdurig worden ingezet.