VSENV
Image default
Electronica en Computers

Nespresso machine

Nespresso apparaat nodig? Nespresso is een cupmachine voor het maken van espresso, ontwikkeld door de food-multinational Nestlé. Door een aluminium koffiepad in de Nespresso machine te plaatsen, kan met een druk op de knop perfecte espresso worden gemaakt. De Nespresso-case is een beroemd voorbeeld van innovatie van bedrijfsmodellen, vaak gepromoot door protagonisten van bedrijfsmodellen, en met goede reden. Het is een van de meest levendige argumenten dat de toekomst van concurrentie niet zozeer zal worden gedreven door innovatie in producten of diensten zelf, maar door de activiteiten rondom de producten en diensten die ze op de markt brengen. 

Nespresso apparaten tegenwoordig

Tegenwoordig ligt onze focus echter vooral op VertuoLine-machines. Bij een lagere temperatuur en centrifugering vindt uw extractie plaats zonder dat de pomp nodig is. Helaas kan dit soms leiden tot een ondergeëxtraheerd drankje met een schuimende crema.

VertuoLine-machines voegen gewone koffie toe aan de optie espresso / lungo, dus deze zijn ideaal als u meer ruimte wilt in uw menu.

Zodra u hebt gekozen tussen de oorspronkelijke generatie en de nieuwe vernieuwde lijn, moet u ook rekening houden met de vele partnerschapsovereenkomsten die door Nespresso zijn uitgebreid …

Terug naar 2016

In 2016 droeg Nespresso de distributie van hun machines over aan Breville, DeLonghi en KitchenAid. Co-branded machines verschijnen en vandaag domineren ze de markt.

Door de Nespresso-naam meer te laten verkopen, kan The Nestle Firma profiteren van de expertise op het gebied van keukengerei van dit trio van industriële legendes. De resulterende machines hebben doorgaans een hogere bouwkwaliteit dan veel van de standaard Nespresso-machines. U zult genieten van het ontwerp met een uitgebreide keuze aan kleuren en ontwerpen.

We gaan nu meteen aan de slag om u door 15 van de beste Nespresso machines op de markt te leiden. Als we klaar zijn, geven we ook enkele handige tips voor het kopen van de meest geschikte machine op de gemakkelijke manier.

Nespresso machine: Essenza Mini

De Essenza Mini is een moderne klassieker voor een espressomachine die een behoorlijke vuistslag maar een kleine voetafdruk inneemt.
Als je dol bent op espresso, maar vaak ook geniet van een langere koffie, druk dan op Lungo en je bent gedekt.

De Essenza wordt in slechts 30 seconden aangestoken en klaar voor actie met het water op precies de juiste temperatuur voor elke keer die perfecte espresso. De 19-bar pomp zorgt ervoor dat je alle druk hebt die je nodig hebt voor die kleine, sterke opnames.

Deze machine wordt na 3 minuten inactiviteit uitgeschakeld in de eco-modus. Als het 9 minuten niet wordt aangeraakt, wordt het volledig uitgeschakeld en hoef je je geen zorgen te maken als je een beetje vergeetachtig bent.

Zoals met elk Nespresso apparaat, kunt u kiezen uit een breed scala aan cups, waardoor u alle gemak van koffie met één portie heeft, zonder uw opties te beperken. Zorg ervoor dat u de kosten van deze pods meetelt in uw budget, zodat u weet hoeveel u maandelijks moet uitgeven. Als het een beetje steil lijkt, compenseer het dan wat je anders bij Starbucks zou uitgeven en het begint op een iets goedkopere propositie te lijken.

Voor een veelzijdige en ruimtebesparende machine afgewerkt in een indrukwekkend rood, trapt de Essenza Mini als een muilezel.

https://koffiemachine.org/nespresso/apparaat/