VSENV
Image default
Electronica en Computers

Wat zijn de mogelijkheden van chiptuning?

Bent u ontzettend blij met uw auto, maar wenst u soms dat u wat meer vermogen had om bijvoorbeeld sneller in te stromen in het verkeer? Of zit u veel op de weg voor uw baan en wilt u het maximale uit uw motor halen? Dan is het verstandig om een keer de mogelijkheden van chiptuning te bekijken. Met deze techniek worden de prestaties binnen het vermogen van uw motor verbeterd door de software van het motormanagement optimaal af te stellen. Hierdoor trekt u niet alleen sneller op en bent u die vervelende vrachtwagens snel voorbij, maar ook uw topsnelheid wordt verhoogd, wat vooral prettig is wanneer u veel op de Duitse wegen rijdt.

Betekent een groter vermogen ook een verlies op brandstofefficiëntie?

Bij chiptuning wordt de software van het motormanagement optimaal afgesteld. De fabrikant stelt de kenvelden namelijk zo af dat er een zeer ruime veiligheidsmarge is. Door de waarden goed af te stellen, wordt de topsnelheid van uw auto verhoogd zonder de belasting op de motor te laten toenemen. Ook wordt de acceleratie en de souplesse van uw auto beter, waardoor uw auto gemoedelijker zal rijden en dus ook zuiniger rijdt. Een hogere topsnelheid betekent dus niet automatisch dat u meer brandstof verbruikt. Maak optimaal gebruik van de soepele rijstijl en bespaar zo op uw brandstof.

Waar kunt u terecht voor een groter vermogen?

Wilt u ook graag meer vermogen in uw auto, zonder de wettelijke regels en limieten te overschrijden? Dan staan de professionals van Chip Performance voor u klaar om u en uw auto naar een hoger niveau te tillen door middel van chiptuning. Neem zeker contact op met deze expert en ontdek de vele acties die er gedurende het jaar worden gehouden. Dan geniet u tegen een scherpe prijs van meer snelheid. Contacteer hen snel of bekijk de mogelijkheden op de website.

https://www.chipperformance.nl/