VSENV
Image default
Eten en drinken

Zelf een heerlijke quiche maken

Het maken van een quiche voor het avondeten of als hapje tijdens een feestje is een uitstekend idee. Niet alleen omdat dit gerecht heel eenvoudig te maken is, maar ook omdat je met de ingrediënten ervan alle kanten op kunt. Eigenlijk kan alles erin. Of je nu groente, vlees of vis over hebt, je kunt al je restjes kwijt bij het maken van een quiche. Zo kun je eindeloos combineren en je quiche precies zo maken zoals jij hem lekker vindt. Zo zet je snel en eenvoudig iets lekkers voor iedereen op tafel. Of dit is nu is voor het eten van vanavond of voor een gezellig feestje met familie en vrienden.

Een pizza beleggen met verschillende ingrediënten

Heb je allerlei ingrediënten na het koken van een heerlijk gerecht en weet je niet zo goed wat je er mee moet doen? Weggooien is zonde natuurlijk, maar wat moet je er dan mee? Je kunt een quiche maken, maar als je niet zo dol bent op hartige taart, dan is het ook een goed idee om je pizza ermee te beleggen. Ook dit gerecht is zeer geschikt om te delen met familie en vrienden en eenvoudig te maken. Je hoeft alleen maar het verse deeg van Tante Fanny te beleggen met de ingrediënten die je lekker vindt en je pizza de oven in te schuiven. Zo kunnen jullie snel aan tafel. Serveer je je eigengemaakte pizza tijdens een feestje? Dan is het natuurlijk niet zo gezellig als je de hele tijd in de keuken moet staan. Ook dan is het een goed idee als je snel je pizza kunt beleggen en deze snel kunt serveren.

Zet snel iets lekkers op tafel

Zou je graag een quiche maken of je eigen pizza beleggen, maar ben je bang dat dit veel werk is? Niets is minder waar. Met de verse deegsoorten van Tante Fanny is het heel eenvoudig om je quiche te maken of je pizza te beleggen. Het enige dat je hoeft te doen, is het uitrollen van het deeg of het vormen van je quiche. Daarna voeg je de ingrediënten toe en schuif je het gerecht in de oven. Na een tijdje kun je gezellig samen genieten van een verse pizza of quiche.