VSENV
Image default
Groothandel

Horeca meubilair en de herinrichting van uw restaurant

Heeft u besloten om de uitstraling van uw restaurant een verfrissende injectie te geven Dan kunt u bij Horeca Megastore terecht voor een breed aanbod horeca meubilair. De bij deze groothandel werkzame professionals kunnen u voorzien van gedegen adviezen en gedetailleerde informatie omtrent de verschillende producten. Bovendien verlopen het bestelproces en de levering snel, waardoor u uw restaurant binnen afzienbare tijd in een nieuw jasje kunt steken. Behalve voor horeca meubilair kunt u bij de groothandel ook terecht voor horeca apparatuur. U heeft hier alle benodigdheden onder één dak!

De balans tussen ruimte en gezelligheid

Wilt u uw restaurant onder handen nemen en bent u op zoek naar horeca apparatuur en meubilair? Wat de laatste categorie betreft, is ook de praktische kant van belang. Gaat u eens na hoeveel tafels en stoelen er met alle redelijkheid binnen de beschikbare oppervlakte passen. Te veel ruimte tussen verschillende tafels en stoelen zorgt voor een ‘kaal’ gevoel. Anderzijds dient u ervoor te waken dat een te knusse inrichting een gebrek aan privacy voor uw klanten en een gebrek aan bewegingsruimte voor uw personeel oplevert. De balans is op dit vlak erg belangrijk.

Afwisseling? Zeker! Maar wel met mate

Horeca apparatuur kiest u, zeker wanneer dit enkel buiten het zicht van de klant wordt gebruikt, op basis van zijn functionaliteit uit. Stijl en afwisseling zijn daarbij van ondergeschikt belang. Gaat het om horeca meubilair, dan ligt het anders. Wellicht denkt u erover om afwisseling aan te brengen in uw restaurant. Iets wat een prima idee kan zijn, mits u het binnen de perken houdt. Heus niet elke tafel hoeft er precies hetzelfde uit te zien, maar het restaurant moet wel een eenheid uitademen. Dit om te voorkomen dat het een rommelige uitstraling krijgt.

Onderhoudsgemak

Horeca apparatuur moet praktisch zijn, maar dit geldt net zo voor horeca meubilair. Een klant wordt namelijk niet gelukkig van een prachtige dinerstoel die eigenlijk helemaal niet comfortabel zit. Voor uw gast speelt, naast uitstraling, ook comfort een grote rol. Voor u is ook het onderhoudsgemak van belang. Want waar gegeten wordt, wordt ook geknoeid. Laat een van uw gasten zijn stukje gemarineerde zalm dus van zijn vork glijden, dan is het niet de bedoeling dat deze meteen een onherstelbare vlek op uw meubels achterlaat.

Gerelateerde artikelen

Kies voor een passende slagerij inrichting

De Silvent 500-L is een knap staaltje techniek

Rvs hygiƫnisch en streeploos schoonmaken