VSENV
Image default
Financieel

Crypto verwachtingen

Crypto verwachtingen

Als je investeert in crypto dan weet je net als bij het investeren in aandelen en opties niet of je rendement gaat behalen en als dat zo is, hoe hoog dit rendement zal zijn. Je kunt wel zelf onderzoek doen en kijken wat de verwachtingen van een bepaalde munt op dat moment is.

Crypto voorspellingen

Voorop gesteld het voorspellen van de koers is natuurlijk nooit een zekerheid en al voorspelt de beste analist of investeerder een mooie toekomst voor een cryptomunt, je kunt er nooit zeker van zijn dat dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren. Zo was de laatste tijd de Shiba Inu coin erg populair. Dus wilde men weten wat de koers verwachting voor deze munt was.

Shiba Inu verwachting

 

De meeste investeerders vroegen zich dan ook af wat de Shiba Inu coin verwachting voor de lange termijn zou zijn. Veel beginnende beleggers namen deze voorspellingen aan met als gevolg dat ze in korte tijd geld zijn verloren. De reden is dat er geen goed plan achter de munt zat. Kijk dus altijd uit met het volgen van voorspellingen.

Ripple verwachting

Een andere crypto waar een veel duidelijker plan achter zit is Ripple (XRP). Voor deze crypto willen mensen de Ripple verwachting weten. Vaak investeren ze in deze coin voor de langere termijn en willen ze weten wat de munt doet in de periode 2022 – 2025 of tot 2030. 

Cardano verwachting

Een munt waar al veel over gesproken is dat is Cardano (ADA). Door de ontwikkelingen die er in 2021 hebben plaats gevonden zijn veel investeerders geïnteresseerd in deze cryptomunt. Wat de Cardano verwachting is dat is in de crypto wereld een hot item. Men wil dit weten voor de korte- en lange termijn. 

Al deze cryptomunten zijn populair en er zijn dan ook dagelijks analisten die voorspellingen plaatsen voor vandaag of voor de langere termijn. Moet je deze voorspellingen allemaal met een korreltje zout nemen? Nee dat zeker niet maar je zult wel zelf je onderzoek moeten doen om goed te weten wat de koers van een munt gaat doen.

Je zult een analyse moeten maken en een prognose voor de langere termijn. Verder is het lezen van crypto nieuwssites en het volgen van het officiële Twitter account van een munt essentieel om de juiste koers te bepalen. 

Welke verwachting je ook volgt en in welke crypto je ook investeert er zit altijd een risico in om je geld kwijt te raken. Beleg daarom alleen met geld wat je kunt missen.