VSENV
Image default
Financieel

Sluit de beste hypotheek af voor uw woning in Amsterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in hypothecaire planning? Neem dan contact op met Pesschier & Lormans, dé specialist in hypotheken. Een hypotheek in Amsterdam sluit u natuurlijk niet zomaar af, daar gaan een aantal gesprekken aan vooraf. Bij dit bedrijf zullen dat ongeveer drie gesprekken zijn. Het eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos en hierin worden al veel belangrijke zaken met u besproken. Een van de werknemers zal het gewenste hypotheekbedrag met u vaststellen en bespreken welke kosten daaruit voortvloeien. Ook wordt uw klantprofiel in kaart gebracht en de tarieven die dit bedrijf hanteert, worden aan u duidelijk gemaakt. Er wordt dus altijd zo transparant mogelijk gewerkt zodat u tijdens het hele proces weet waar u aan toe bent.

Vergelijk verschillende offertes en kies de beste

Doordat Pesschier & Lormans uw ongebonden hypotheekadviseur is, kunnen zij offertes bij verschillende banken en verzekeringsmaatschappijen aanvragen. Zo vergelijkt u diverse offertes met elkaar waarna u – indien gewenst in overleg – de beste keuze voor uw situatie maakt. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar uw huidige situatie, maar ook naar uw toekomstplannen en wensen. Heeft u zich vastgepind op een hypotheek voor uw woning in Amsterdam? Dan kunt u deze bij Pesschier & Lormans afsluiten. De financiële administratie en afhandeling wordt overgedragen naar de notaris, makelaar, hypotheekverstrekker en verzekeraar. Dit zal tijdig gebeuren, zodat u zonder vertraging de papieren kunt tekenen.

Uw droomhuis in Amsterdam

Wilt u meer informatie of heeft u advies nodig van dit ervaren bedrijf? Twijfel dan niet om contact met hen op te nemen. U mag ervanuit gaan dat u uitstekend wordt geholpen. Pesschier & Lormans is namelijk al meer dan twintig jaar werkzaam in hypothecaire planningen en hypotheekadvies en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Hypothecair Planners (NVHP). Neem dus direct telefonisch contact op of stuur een e-mail, zodat u zo soepel mogelijk de beste hypotheek in Amsterdam afsluit.