VSENV
Image default
Gezondheid

Stoppen met roken, zo doe je dat

Stoppen met roken klinkt misschien eng of roept angstige gevoelens op, maar we zijn ons allemaal steeds meer bewust van de schadelijke gevolgen van roken. Naast de bekende gezondheidsrisico, wordt roken ook steeds vaker gezien als vies of smerig. Want zeg nu eerlijk, die lekkere lunch op terras smaakt meteen een stuk minder lekker als degene die naast je zit de ene na de andere sigaret opsteekt. Heb je besloten dat het de hoogste tijd is voor verandering? In deze blog lees je 3 tips die je helpen om te stoppen met roken.

Belonen

Gaat het stoppen met roken je goed af? Dan is het tijd om jezelf te belonen! Stoppen met roken is een topprestatie. Met het geld dat je hebt gespaard door niet meer te roken kun je jezelf trakteren op iets leuks.

Weggooien

Gooi alle aanstekers, asbakken en je E sigaret weg. Om te stoppen met roken en dit ook daadwerkelijk vol te houden, is het beter dat je niet wordt herinnerd aan het roken. Bovendien heb je deze spullen helemaal niet meer nodig!

Terug naar de kern

Je hebt besloten dat je wil stoppen met roken. Goed zo! Dat is al een mooie eerste stap. Schrijf eens op welke redenen je hebt om te stoppen. Wil je een goed voorbeeld zijn voor je kinderen? Wil je gezonder en fitter worden? Door een overzicht te maken van de redenen waarom je wil stoppen, heb je een stok achter de deur. Als je het even moeilijk hebt heb je iets om naar terug te grijpen en kun je jezelf er beter toe zetten om die sigaret te laten liggen.

https://wizzits.com/