VSENV
Image default
Gezondheid

Yoga in Schagen voor een betere gezondheid

Als je graag yoga wilt doen in Schagen dan zit je bij Yogaschool Alyna goed. Bij Yogaschool Alyna geven we Yoga Fit Mix.

Wat houdt Yoga Fit Mix in?

Yoga Fit Mix is de beste combinatie tussen yoga en fitness. Het is de perfecte balans tussen actief en ontspanning. Dus als jij iemand bent die graag lekker wilt sporten en die ook ontspanning wilt tijdens het sporten, dan is Yoga Fit Mix echt iets voor jou.

Tijdens Yoga Fit Mix worden er verschillende bewegingsvormen gebruikt, denk hierbij aan: Yoga, Fitness, Dans, Animal movement. Het is gewoon een hele leuke les, want sporten moet ook weer leuk zijn! Het moet je plezier geven. 

De perfecte balans tussen ontspanning en inspanning

Veel van onze yogi’s vinden de balans tussen actief en ontspanning heerlijk. Ze houden ervan om lekker te bewegen en te ontspannen. Dus als jij dit ook graag wilt, dan kan je natuurlijk Yoga Fit Mix proberen.

We hebben sinds kort een nieuwe locatie. We sporten nu in een grote hal, waar veel natuurlijk licht is waar je heerlijk yoga kunt beoefenen. 

Waarom Yoga in Schagen bij Yogaschool Alyna?

Yoga Fit Mix is uniek in Schagen. Geen enkele yogaschool geeft deze les. Yoga Fit Mix is ook gezond omdat je lekker beweegt én kunt ontspannen. Een absolute aanrader dus. Daarnaast wordt de les gegeven door Irene, die heel erg bekwaam is in haar vak en verschillende sporten al beoefend heeft. Ze heeft veel kennis van het menselijk lichaam en kan je op een ontspannen manier in de juiste houding zetten.

Wil je deze yogales in Schagen een keer ervaren?

Als je deze yogales in Schagen een keer wilt ervaren dan kun je natuurlijk een gratis proefles aanvragen. De lestijden zijn op dinsdag en donderdag. Je kan het altijd een keer proberen!

https://yogaschoolalyna.nl/