VSENV
Image default
Aanbiedingen

Legbordstelling

Ondersteuning is altijd beschikbaar bij het kiezen van het product dat u wilt. We beantwoorden alle vragen over de mogelijkheden van onze producten. Als je wilt, kunnen we je helpen de kit te maken die het beste bij je past en de optie te kiezen die het beste bij je behoeften past, zoals vorm, maat, kleur of ontwerp. Aarzel niet om ons uw speciale wensen door te geven! Wij verwerken al het papierwerk en nemen uw bestelling op. Kortom, praat met ons omdat we willen dat u gelukkig bent.

Houd je van elegant design en duurzame esthetiek? Dan is het Ceres wandsysteem de juiste keuze voor jou. Ze presenteert haar producten prachtig op een moderne en klassieke manier. Precieze details zoals in hoogte verstelbare rookglazen planken en universeel verkrijgbare draagriemen zorgen voor onopvallende elegantie. Het fijngestructureerde, hoogwaardige laminaatoppervlak zorgt voor een waardevolle sfeer. Wie wil er niet denken aan goede tijden in de productie? Liefhebbers van industriële gebouwen, bruggen of treinstations kenmerken dit industriële tijdperk. Dit prachtige ontwerp is terug te vinden in de Brooklyn meubelserie. Er is een extra “roestig” oppervlak toegevoegd om accessoires in de winkel uniek te maken.

 Alle geleverde serviceapparatuur is getest op functionaliteit en betrouwbaarheid. Als nieuw product bieden wij ook servicewagens, zelfbedieningswagens of zelfbedieningswagens aan.

Gondolas winkelinrichting

Noch u, noch uw klanten zullen het verschil merken. Je account doet dit omdat Stellingdiscounter anbiedt voor een kleine fractie van een nieuwprijs. We bieden ook producten van bekende fabrikanten zoals Tegometall, AHT, Wanzl of Linde tegen zeer betaalbare prijzen. Want wij sturen u direct de goedkoopste aankoopprijs. Ook zijn er doorlopende productlijnen zoals Tegometall draaibanken en Rabtrolley zelfbedieningswagens. Gebruikte hardwarepartners.

 · Commerciële koelapparatuur staat bekend om zijn betrouwbaarheid. Kant-en-klare apparaten hebben geen onderhoud nodig. Daarom is het verstandig om bij het inrichten van je winkel rekening te houden met een gebruikte koelkast, vriezer of wandkoelkast.

Wij helpen u met uw bestelling, vanaf het eerste gesprek tot en met de levering met het product. Ons team van 20 mensen zal ons best doen om uw bestelling volledig te vervullen. Op tijd leveren is geen probleem voor onze vloot.