VSENV
Image default
Groothandel

De tegels maken de vloer

Bij een verbouwing van een keuken of badkamer is de keuze van het soort tegels erg belangrijk. Het soort tegel zorgt namelijk mede voor de uitstraling en sfeer van de ruimte. Het is daarom aan te raden om bij uw verbouwing goed na te denken over het soort tegels dat u wenst. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een moderne uitstraling of zoekt u toch meer een landelijk gevoel binnen uw badkamer of keuken? Als u opzoek bent naar inspiratie kunt u de showroom van Van Noort bezoeken. Deze showroom van 100m2 bevat verschillende keuken- en badkamer opstellingen en, niet onbelangrijk, tegelkasten met maar liefst 1250 verschillende tegels. U hebt hierbij ook keuze uit verschillende merktegels. Door voor een merktegel te kiezen, kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit.

Van tegels tot andere bouwmaterialen, Van Noort biedt vele opties

Naast een groot assortiment aan tegels, van verschillende bekende merken, kunt u bij Van Noort ook terecht voor andere bouwmaterialen. Van materialen voor de bouwwerkzaamheden tot uiteindelijk de afwerking, alle benodigdheden zijn verkrijgbaar. Het aanbod uit het assortiment is enorm, maar u kunt bijvoorbeeld aan de onderstaande bouwmaterialen denken. Het aantal verkrijgbare bouwmaterialen is bijna eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan materialen zoals hout, radiatoren, sleutels, elektra en toiletten. Alles om uw verbouwing uit te kunnen (laten) voeren.

De voordelen van deze specialist

Van Noort is in veel gevallen goedkoper dan zijn concurrenten. Bovendien is het assortiment aan tegels en andere bouwmaterialen enorm. Een extra service biedt het team van professionele tegelleggers. Een perfect rechte vloer is op deze manier binnen handbereik. Het is ook mogelijk om andere bouwwerkzaamheden door Van Noort uit te laten voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan de aanleg van vloerverwarming, een extra service waar de werknemers van Van Noort gespecialiseerd in zijn. Ook voor een goed en vooral ook eerlijk advies kunt u bij Van Noort terecht.