VSENV
Groothandel

Gebruikte pallets uit voorraad leverbaar

Als u met spoed een flinke partij pallets nodig heeft, denk dan eens aan gebruikte pallets. Deze zijn net zo goed als nieuwe en uitstekend te gebruiken. Bij verschillende bedrijven in Nederland kunt u deze gebruikte pallets kopen. U betaalt hiervoor uiteraard een flink lagere prijs dan wanneer u de pallets nieuw moet kopen. Daarnaast kunt u in veel gevallen profiteren van levering uit voorraad. Dat scheelt vaak aanzienlijk in de levertijd. Samen met de scherpe prijs maakt het de keuze voor gebruikte pallets door veel bedrijven heel logisch. U kunt hierbij uiteraard kiezen uit een ruim assortiment pallets, geschikt voor verschillende toepassingen.

Pallets zijn ideaal om zware goederen te verplaatsen

Goederen vervoeren kan een ingewikkeld logistiek proces zijn. Door gebruik te maken van pallets maakt u het zich meteen een stuk makkelijker. Gebruikte pallets hebben daarnaast het voordeel dat ze goedkoper zijn en bovendien belast u het milieu minder door voor hergebruik te kiezen. U kunt bij de leverancier kiezen uit pallets die een verschillend draagvermogen hebben. Dit varieert van circa 300 kilogram tot wel meer dan 1.000 kilo. Het is dus belangrijk dat u het gemiddeld gewicht weet van de goederen die u op de pallets wilt vervoeren. De meeste pallets hebben insteekgaten voor een pompwagen, zodat vervoer op verschillende manieren mogelijk is en u niet in alle gevallen en heftruck nodig heeft.

Bestel nu uw pallets voor de scherpste prijs

Heeft u pallets nodig en kiest u daarbij graag voor hergebruik? Neem dan contact op met Post Pallets en Kisten. Dit bedrijf levert gebruikte pallets in diverse maten en uitvoeringen. Op de website staat een uitgebreid overzicht van het assortiment. In veel gevallen kan uit voorraad worden geleverd. U kunt gebruik maken van het contactformulier op de website om een vrijblijvende offerte op te vragen of direct een bestelling te doen. Ook voor het stellen van vragen kunt u natuurlijk contact opnemen. U vindt de verdere contactgegevens en informatie over het complete assortiment en leveringsvoorwaarden op de website.

https://www.ppk.nl