VSENV
Dienstverlening

Een beursstand huren of kopen

Bent u van plan een beursstand te huren of kopen? Een goed ontworpen beursstand is van groot belang voor een succesvolle beurservaring. De stand moet opvallen en een professionele uitstraling hebben. U wilt direct herkenbaar zijn en bovendien is het belangrijk dat u en uw collega’s of werknemers zich thuis voelen in de stand. Om dat doel te bereiken, is het mogelijk een beursstand te laten ontwerpen die helemaal voldoet aan al uw wensen. Hiervoor is wel een investering nodig, en het is maar net de vraag of die altijd even rendabel is. Want wat nu als u maar een paar keer per jaar op een beurs staat? Of als u voorzichtig uw eerste stappen op een beurs of evenement zet en nog niet weet of u dat vaker zult doen? In dat geval is een beursstand huren misschien een geschiktere optie dan kopen.

Gehuurd maar toch persoonlijk

Indien u besluit een beursstand te huren, dan hoeft u niet bang te zijn dat dat ten koste gaat van de professionaliteit of de herkenbaarheid van de stand. Het is namelijk ook mogelijk om een gehuurde stand te laten personaliseren. U heeft dan een designstand die helemaal voldoet aan uw wensen en behoeftes, zodat u herkenbaar blijft en een professionele uitstraling heeft.

Zorgeloos op de beurs staan

Een bijkomend voordeel van een gehuurde stand is dat u het hele proces van ontwerp tot opbouwen van de stand kunt uitbesteden. U levert uw ideeën aan, geeft feedback op de ontwerpen en verder houdt u energie en tijd over om u te richten op uw klanten. Want daar gaat het uiteindelijk om. Kortom: vaak kan het lonend zijn om een beursstand te huren, in plaats van te kopen. Het hangt helemaal af van uw wensen. Bij een bedrijf als Outstand B.V. luisteren ze met aandacht naar al uw wensen en realiseren ze deze graag. Vraag een offerte aan als u benieuwd bent naar de mogelijkheden.

https://outstand.nl