VSENV
Image default
Hobby en vrije tijd

Blijf gezellig slapen na een leuk dagje weg met het gezin

Een dagje weg met kinderen naar Vogelpark Avifauna klinkt goed, maar misschien is het wat ver weg? Of zouden jullie het liefst én een rondvaart maken én zoveel mogelijk meekrijgen van het park? Geen probleem. In Vogelpark Avifauna kun je namelijk ook gewoon een nachtje blijven slapen na een leuk dagje weg met de kinderen en het hele gezin. Het park heeft een mooi, comfortabel hotel met kamers voor ieder soort verblijf. Zo hebben jullie alle tijd om te genieten van het park én een heerlijk ontspanningsmoment tijdens een verblijf. Dat betekent het hele park verkennen, ontbijten, lunchen en dineren in het restaurant en ’s avonds in slaap vallen in een heerlijk bed. Probeer zo’n dagje weg met het gezin nog maar eens te evenaren.

Ontdek dit park vol plezier

Jullie dagje weg met het gezin en de kinderen richt je in zoals je wilt. Als je van tevoren plant, kun je bijvoorbeeld alle voederpraatjes meemaken om over allerlei soorten vogels iets te weten te komen. En de vogeldemonstraties natuurlijk, indrukwekkend en even leerzaam. Of reserveer voor een rondleiding door het park door iemand die van alles van de vogels weet. Zo maak je in korte tijd kennis met alle dieren. In de speeltuin kan daarnaast uren gespeeld worden, terwijl de volwassenen uitrusten op een fijn terras, ideaal dus voor een dagje weg met de kinderen en ouders. Ook een bijzondere ervaring die je niet over wilt slaan is het zelf voeren van lori’s. Met een bakje nectar dat je aanbiedt als versnapering ben je bij deze vogels meteen populair.

Boek een heerlijk verblijf in het park

Het hotel Van Der Valk Avifauna heeft verschillende soorten kamers, zoals een driepersoonskamer of familie suite, perfect voor na een dagje weg met kinderen erbij. Hier overnacht je comfortabel en stijlvol. Het hotel heeft ook een bar en fitnessruimte en ligt dicht bij het restaurant waar heel de dag gegeten kan worden. Er zijn verschillende arrangementen te kiezen met fijne extra’s. Dat wordt samen genieten van een leuk dagje weg met het hele gezin.