VSENV
Image default
Horeca

De Thermapen One, het nieuwste model van Thermapen

Elke kok wil heerlijke gerechten serveren. Om een perfecte smaak te verkijgen, wordt er meestal alleen met de bereidingstijd rekening gehouden. Er zijn echter heel wat externe factoren die de bereidingstijd beïnvloeden, waardoor u niet op de aangegeven baktijd kan vertrouwen. De enige manier om te weten wanneer een gerecht klaar is, is door de kerntemperatuur te meten. Elke kok moet daarom over een kerntemperatuurmeter beschikken. Een kerntemperatuurmeter is een vleesthermometer die de exacte temperatuur van het voedsel weergeeft. Op deze manier weet u precies wanneer een gerecht perfect gegaard is en zorgt u steeds voor een optimale smaak.

Kerntemperatuurmeters van Thermapen

Bent u op zoek naar een professionele kerntemperatuurmeter? Dan bent u bij Thermapen aan het juiste adres. Bij Thermapen beschikken we namelijk over een ruim assortiment aan voedselthermometers van de beste kwaliteit. Onze thermometers worden voor verschillende doeleinden gebruikt, gaande van vleesthermometers tot horeca en babyvoeding thermometers. Verder voldoen al onze producten aan de vooropgestelde HACCP voorschriften en zijn ze dan ook uitermate geschikt voor professioneel gebruik.
De kerntemperatuurmeters van Thermapen zijn bovendien erg eenvoudig te gebruiken. U prikt de pin in het dikste stuk van het voedsel. Na enkele seconden verschijnt de temperatuur op het display en weet u meteen of het gerecht klaar is of niet.

De revolutionaire Thermapen ONE

Het allernieuwste product in onze collectie is de Thermapen ONE. Deze grensverleggende thermometer geeft de temperatuur al na één enkele seconde weer. De Thermapen ONE beschikt over een handig roterend display, zodat u de temperatuur in elke positie duidelijk kan aflezen. Bovendien beschikt het display over slimme verlichting. De bewegingsgevoelige modus zorgt ervoor dat de Thermapen ONE automatisch wordt uitgeschakeld wanneer de thermometer niet gebruikt wordt. Tenslotte hebben we voor een afwasbare en hygiënische behuizing gezorgd. De Biomaster Antimicrobial technologie gaat de groei van bacteriën tegen, waardoor u de Thermapen ONE dan ook op elk moment zonder problemen kan gebruiken.

Kies nu voor de professionele Thermapen ONE

Met de Thermapen ONE hebben we een revolutionair product op de markt gebracht. Deze zeer betrouwbare en snelle kerntemperatuurmeter wordt dan ook door verschillende chef-koks en bekende ketens gebruikt. Zowel in Mc Donalds als in Burger King kiest men bijvoorbeeld steeds vaker voor de functionele Thermapen ONE. De thermometer wordt bovendien ook in koeltransporten, supermarkten en legionella beheersing gebruikt. De Thermapen ONE is dan ook de ideale oplossing voor alle plaatsen waar een snelle en betrouwbare temperatuurmeting nodig is.

Brengt u veel tijd door in de keuken en wilt u ook gebruik maken van deze allernieuwste kerntemperatuurmeter? Bestel uw Thermapen ONE op de website van Thermapen en verwen uw gasten elke keer opnieuw met overheerlijke gerechten!

https://www.thermapen.nl/thermapen-one