VSENV
Image default
Industrie

Een diamantzaagblad naar wens vinden

Heeft u een diamantzaagblad nodig en moet deze van specifieke afmetingen zijn? Dan heeft u vast gemerkt dat het lastig kan zijn om exact het juist diamantzaagblad te vinden. Heeft u al verschillende aanbieder op het internet bekeken, maar nog niet gevonden wat u werkelijk zocht? Maakt u zich dan geen zorgen, want Diacom heeft ongetwijfeld wat u nodig heeft. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diamantgereedschap en heeft dus ook diamantzaagbladen geschikt voor verschillende toepassingen. Voor handzaagmachines (zowel elektrische als motorische), vloerenzaagmachines en wandzaagmachines heeft dit bedrijf passende diamantzaagbladen. Heeft u een erg specifieke opdracht? Ook dan kunt u rekenen op Diacom! Hoe? Lees verder en ontdek het!

Diamantzaagbladen op maat laten maken

Wanneer u een diamantzaagblad nodig heeft in specifieke afmetingen en u deze niet in het standaard assortiment van Diacom terugvindt, hoeft u zich nog geen zorgen te maken. Als enige leverancier van heel Nederland, produceert dit bedrijf namelijk ook diamantgereedschap vanuit eigen fabriek. Hierbij streven ze de hoogst haalbare kwaliteit na, zodat u kunt vertrouwen op materiaal dat nog lang meegaat. Op het gebied van een diamantzaagblad zijn de volgende opties mogelijk:

  • U kunt kiezen tussen een diameter van 200 mm of 1.600 mm of alles daartussenin.
  • U bepaalt zelf de overige kenmerken, zoals segmentdikte, toepassing, asgat, etc.
  • U kunt het diamantzaagblad gebruiken voor diverse toepassingen, waaronder voor vers beton, beton, (zeer) hard beton, asfalt, steen en voor diverse universele toepassingen.

Ontdek de voordelen

Wanneer u Diacom inschakelt voor uw diamantzaagblad, kunt u rekenen op enkele voordelen. Zo blinken de diamantzaagbladen die dit bedrijf produceert vooral uit in levensduur en zaagsnelheid. Daarnaast draaien de technische adviseurs van dit bedrijf hun hand nergens voor om. Dankzij hun jarenlange ervaring hebben ze de nodige kennis opgebouwd, waardoor ze zelfs voor zeer specifieke werken een oplossing op maat kunnen bieden.

https://www.diacom.nl/b2c/