VSENV
Image default
Aanbiedingen

Pegamento: innovatie in klantcontact

Pegamento: innovatie in klantcontact

Klantcontact is erg belangrijk, want daarmee kun je klanten tevreden houden. Tevreden klanten is belangrijk, omdat zij weer kunnen zorgen voor nieuwe klanten door aanbevelingen. Daarnaast wil je je klanten natuurlijk zo lang mogelijk houden. Hoe handig zou het zijn wanneer je je werkzaamheden kunt robotiseren, zodat je je kunt focussen op je overige werkzaamheden? Je hoeft op deze manier niet meer zelf je saaie routineklussen hoeft uit te voeren. Daarvoor ben je bij Pegamento aan het juiste adres. Zij zorgen namelijk voor innovatie in klantcontact! Meer weten? Lees nu verder.

Robotisering van processen
Bij Pegamento zorgen zij voor de robotisering van de processen. daarbij heb je één platform voor al je automatisering en houden zij alle werknemers betrokken door middel van een app. Ook voor kunstmatige intelligentie hebben ze één platform. Door deze middelen kun jij alles gemakkelijk inzien en heb je duidelijk overzicht. Met de inzet van kunstmatige intelligentie worden e-mails volautomatisch beantwoord. Wanneer dit niet kan wordt de juiste medeweker ingeschakeld om de klant zo goed mogelijk te woord te staan. Op deze manier wordt het klantcontact een stuk persoonlijker en krijgen ze gericht antwoord op al hun vragen.

Meer weten over Pegamento
Wil je meer weten over de robotisering van Pegamento? Bezoek dan eens hun website. Hier vind je namelijk meer informatie over de mogelijkheden van de robotisering en de innovatie van het klantcontact. Download hun whitepaper voor meer informatie, meld je aan voor de webinars of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Genoeg manieren om jezelf te voorzien van meer informatie. Heb je vragen? Neem dan contact op met de specialisten van Pegamento en zij zullen je voorzien van persoonlijk advies en antwoord op al jouw vragen. Bel naar +31 (0) 88 00 67 180, mail naar info@pegamento.nl of kom eens langs in Zeist! Aarzel niet te lang en neem nu contact op!


https://www.pegamento.nl/