VSENV
Image default
Mobiliteit

Vindt u het ook lastig om uw motor lastig in de garage te stallen?

Toeren met de motor is iets waar veel mensen zeker van kunnen genieten. Het vrijheidsgevoel overheerst met volle teugen als je lekker met de motor op weg kan gaan. Motorvakanties zijn ook uitermate populair. Maar ook een dagje toeren met de motor door het zonnige heuvelland hier in Limburg is zeker een heuse aanrader. Maar waar moet je allemaal op voorbereid zijn als je een dag met de motor weg gaat?

Ten eerste is het belangrijk dat je de juiste uitrusting aan hebt. Dit wil zeggen dat je goede beschermende kleding aan hebt zoals een leren broek, een motorjas, lederen laarzen en een goede en veilige helm. Ook moet de motor in orde zijn en moet je zorgen dat je je documenten bij je hebt, een motor navigatie (voor op de tank) en een extra map of route kaart voor het geval dat zodat je niet verdwaald raakt.

De weg op.

Uiteindelijk ga je dan de weg op met de motor als je al je voorbereidingen hebt getroffen. Wat je dan meemaakt, is adembenemend. Waarbij je met de auto vooral alleen focust op de lijntjes op de weg en het overige verkeer merk je dat je met de motor eindeloos kunt genieten van het vrije gevoel als je over de weg zweeft. Het mooie uitzicht dat je ervaart op een motor is ook heel anders dan in een auto en daarnaast heb je meer bewegingsruimte en sta je niet snel in de file omdat je makkelijker overal tussendoor past met jouw motor. Wel moet je erg goed opletten als je motor rijdt want andere weggebruikers zien je vaak niet aankomen en letten ook soms niet zo goed op motoren daarnaast ben je minder goed beschermd op een motor. Een ongeluk is dus vaak voor een motor rijder veel heftiger.

Maar nu eenmaal thuis is die motor in de garage parkeren altijd een groot gedoe. Dan kun je ervoor kiezen om een drempelhulp motor aan te schaffen om jouw motor makkelijker in de stalling te krijgen door middel van deze handige drempel.

https://drempelhulp.com/