VSENV
Image default
Sport

Waarom Ijsselstein een fijne stad is

Waarom Ijsselstein een fijne stad is

Ijsselstein heeft zijn naam te danken aan de Hollandse Ijssel. Wanneer je de drukte van de stad Utrecht wilt ontvluchten, maar nog wel graag centraal wilt wonen, is Ijsselstein een perfecte optie. Je bent niet ver van Utrecht vandaan, binnen een kwartier met zit je al in de stad. In Ijsselstein is een hoop te doen, je zal je niet snel vervelen. Er zijn horeca gelegenheden, sportclubs, bioscopen en een mooie winkelstraat. Ben je een sportieveling, dan kan je je opgeven bij Personal training IJsselstein.

 

Wat er valt te beleven in Ijsselstein

Naast het behalen van je persoonlijke fitness doelen bij Personal training IJsselstein, zijn er een hoop andere dingen te doen. Ijsselstein is een stad met een breed scala aan sportclubs. Denk aan volleybal, voetbal, hockey en handbal. Mocht personal training niks voor jou zijn omdat je meer een teamsporter bent, is dit dus een goede optie. Mocht je een zwemmer zijn, dan kan je hier in Ijsselstein ook mee aan de slag. Mocht je niet zo’n sporter zijn, zijn er ook veel culture activiteiten in Ijsselstein die je kan beleven. In Ijsselstein zijn er musea’s, theaters en evenementen. Ook is er een  winkelstraat en maandelijkse koopzondagen.

 

Omgeving Ijsselstein

Wanneer je in Ijsselstein geweest bent, is het ook leuk om een bezoekje te brengen aan de omliggende steden en gebieden. Ijsselstein ligt aan de Lek, dit is een rivier. In de zomer kan je hier zwemmen en grote vrachtboten voorbij zien komen. Ook is het leuk om door de omringende polders te wandelen. Ben je benieuwd naar andere steden, dan kan je een bezoekje brengen aan Nieuwegein, Houten, Montfoort en Lopik. Aangezien deze steden en dorpen niet zo ver uit elkaar liggen, kan je ze best in één of twee dagen bezoeken. De provincie Utrecht heeft meer te bieden dan alleen stad Utrecht!

https://www.moventesfit.nl