VSENV
Image default
Tuin en buitenleven

Tuinhuizen en blokhutten om van de natuur te genieten in de nazomer en herfst

In een tuinhuis bergt u al uw gereedschap zorgvuldig op. Berg uw hamers, zagen, spijkers, boormachines en al uw bewerkbare hout soorten goed op. Naast een functionele binnenkant is ook het design van het tuinhuis belangrijk, het staat immers als blikvanger in de tuin. In het tuincentrum in Roosendaal staan verschillende tuinhuizen, in alle soorten en maten, voor ieder wat wils. Ontdek het in het overdekte tuinbouwcentrum in Roosendaal. Gaat u liever de klein en praktisch of voor groots en grondig? Vraag onze vakkundige collega’s welk model het beste bij u past. Vraag tevens ook naar de nieuwste collectie Douglas hout in Roosendaal.

Top tuinhuizen en blokhutten

Waar laat u uw hamers, grasmaaier, schroevendraaiers, gereedschapskisten, houten planken, fietsen, speelgoed van de kinderen of misschien wilt u uw tuinset wel in het tuinhuis zetten om te beschermen tegen de regen en wind in de herfst en winter. Kom eens langs in het tuincentrum in Roosendaal en ontdek het grote assortiment tuinhuizen van Douglas hout. Kiest u voor een standaard tuinhuis of wilt u liever een blokhut op maat? Kom u verbazen over de prachtige exemplaren in onze showroom, kiest u voor een typisch Scandinavische blokhut of een tuinhuisje met veranda?

Nazomer ideeën voor de tuin bij het tuincentrum in Roosendaal

Tijdens een mooie na zomerdag is het heerlijk om een middag te klussen in de tuin. Trek de houten planken uit de kast en ga eens creatief aan de slag met Douglas hout.In onze houthandel in Roosendaalhaalt u snel en effectief het juiste materiaal in huis. Laat uw planken zagen in de zagerij en bouw uw vlonder, pergola, een terrasoverkapping of misschien wel eigen hands een tuinhuis. Maar wat u ook bouwt of koopt, berg alles zorgvuldig op in uw tuinhuis of blokhut. Geniet van een opgeruimde tuin en ontdek het volgende tuinproject.

https://www.deoudestee.nl/