VSENV
Image default
Tweewielers

Ga jij voor een CUBE Acess of een Cannondale Synapse?

Als actieve fietser is een goede fiets van belang. Hans Lemmens Tweewielers begrijpt als geen ander hoe lastig de keuze tussen een CUBE Access mountainbike en de Cannondale Synapse racefiets is. De fietsenwinkel helpt je dan ook graag bij jouw zoektocht naar de perfecte fiets voor jou! Door langs te gaan in hun showroom in Cuijk krijg je de mogelijkheid om beide fietsen te testen.

Het verschil tussen de CUBE Acess en de Cannondale Synapse

Nu is het geen geheim dat één groot verschil is tussen de CUBE Acess fietsen en de Cannondale Synapse fietsen. De ene gebruik je voor offroad paden terwijl de ander perfect is voor op het asfalt. Daarnaast is er bij de mountainbike meer gedacht aan de vrouwelijke fietser. Gelukkig zit er geen verschil in de manier hoe je bij deze fietsenwinkel behandeld wordt. Het team staat namelijk voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte fiets voor jou. Aan de hand van jouw wensen geven zij vrijblijvend advies over welke fiets het beste bij jouw wensen past. Zodra je een bezoek brengt aan hun showroom in Cuijk kan je verschillende fietsen een proefrit maken. Hierdoor kan je zelf aanvoelen welke fiets jouw voorkeur krijgt. Wil je voor je bezoek aan de showroom of het plaatsen van je bestelling al meer informatie over de fietsen? Bekijk dan gerust hun website. Daar staat al een hele hoop informatie over beide fietsen, de CUBE Access en de Cannondale Synapse. 

Kies de fiets die bij je past

Of je nu voor een CUBE Access of een Cannondale Synapse gaat, het belangrijkste is dat je kiest voor een fiets die aan jouw wensen voldoet. Hans Lemmens Tweewielers staat voor je klaar om je te helpen bij deze zoektocht. Bekijk hun website voor meer informatie, zoals de openingstijden van hun showroom en maak vele veilige kilometers.

https://www.hanslemmenstweewielers.nl/cannondale-synapse