VSENV
Image default
Vakantie

Bungalowpark Sollasi: beleef hier de perfecte strandvakantie

Bent u op zoek naar een vakantiebungalow dichtbij het strand? Dan bent u bij Sollasi op het goede adres! Het mooie vakantiepark Sollasi is gelegen bij Noordwijk, een prachtig dorpje aan het strand in Zuid-Holland. Het vakantiepark is omgeven door de natuur. U kunt de hele dag genieten van zingende vogeltjes, fazanten en herten tegenkomen en de rust opsnuiven. Urenlange wandelingen maken door de duinen en het bos of een dagje (of meerdere dagen) genieten van het zonnetje en niks doen op het strand. En niet alleen het strand is een perfecte plek om een dag te vertoeven. Pal naast het vakantiepark ligt het grote Oosterduinse meer. Vanaf het park is het letterlijk een paar stappen en u bent er. Dobber lekker rond op een bootje op het water, maak een lekkere wandeling met uw viervoeter, lekker zonnen op de ligweide of u laten verwennen in het leuke restaurant Como & Co.

Accommodaties voor 2, 4 en 6 personen

De accommodaties op vakantiepark Sollasi zijn keurig en compleet ingericht. De volgende accommodaties zijn te huur op het park:

  • 2-persoons studio’s. In een prachtig en modern complex zijn de studio’s te vinden. Iedere studio is zeer luxe ingericht en voorzien van een terras of balkon, waar u van het weer en het uitzicht kunt genieten. Huisdieren zijn niet toegestaan in de studio’s.
  • 4-persoons bungalows. De bungalows voor 4 personen zijn vrijstaand en omringd door een omheinde en groene tuin. Er is keuze uit gewone en comfort 4-persoons bungalows. Huisdieren zijn in deze accommodatie toegestaan. Vanwege de omheinde tuin zijn deze bungalows zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen en/of honden.
  • 6-persoons bungalows. De bungalows voor 6 personen zijn geschakeld en voorzien van eigen tuin met veel privacy. De 6-persoons bungalows zijn ruim opgezet en omringd door lekker veel groen. Huisdieren zijn in deze accommodatie toegestaan.

Huisje huren

In Noordwijk huisje huren bij Sollasi kan eenvoudig via de website. U vult het aantal personen van het reisgezelschap in en kunt de gewenste periode van uw verblijf aangeven. De beschikbaarheid van de accommodaties is direct zichtbaar. Wilt u liever persoonlijk contact met één van de medewerkers van Sollasi? Dan kunt u bellen op telefoonnummer +31 (0) 252-374 460. U kunt ook een email sturen naar info@ sollasi.nl.

https://www.sollasi.nl/

Gerelateerde artikelen

In vastgoed van een sterk merk investeren

Glamping in een safaritent

In Noord-Holland kunt u terecht voor kwalitatieve auto-elektronica