VSENV
Image default
Aanbiedingen

Wat te doen als u een verstopping opmerkt?

Het opmerken van een verstopping is te allen tijde vervelend om te ervaren. Uw toilet of gootsteen spoelt niet meer door en u kunt een nare lucht binnenshuis ervaren. Het is verstandig om direct een professional zoals DG Riooltechniek te bellen. Zij doen vakkundig onderzoek naar de grootte van het probleem en u krijgt advies over de oplossing. Zo kan een reparatie voldoende zijn. Moet de riolering vervangen worden in Oosterhout? Ook dan kunt u bij DG Riooltechniek terecht. 

Het voordeel van een rioolexpert

Naast het opsporen van de oorzaak krijgt u van deze rioolexpert een op maat gemaakt plan van aanpak. Zo kunt u overzichtelijk zien welke werkzaamheden er nodig zijn om het probleem te verhelpen en kunt u ervoor te zorgen dat het in de toekomst niet meer of minder vaak voorkomt. Daarnaast maakt DG Riooltechniek gebruik van professioneel gereedschap, op deze manier kunnen zij efficiënt en doeltreffend te werk gaan. Bespaar uzelf een hoop werk en kies voor een rioolexpert.

Het water wordt niet goed afgevoerd 

Heeft u last van een borrelende afvoer, dan wordt waarschijnlijk het water niet goed afgevoerd of is er sprake van een beluchtingsprobleem. De kans bestaat dat er sprake is van een verzakking of tegenschot, hierdoor zal het water niet meer goed afgevoerd worden. Het water blijft dan dus stilstaan in de afvoer, waardoor vuil zich ophoopt en uiteindelijk voor problemen gaat zorgen. Het is belangrijk om verzakkingen te verhelpen en/of te zorgen voor een juist afschot. Als er sprake is van een probleem met beluchting kunt u DG Riooltechniek hiernaar laten kijken om een definitieve oplossing voor het probleem te verzorgen.

Is het verstandig om zelf de problemen op te lossen?

Heeft u last van borrelende geluiden in uw riolering? Laat een professional de oorzaak hiervan opsporen!. DG-riooltechniek kan u bij deze klus helpen! Ga nooit zelf aan de slag met chemische middelen, dit is schadelijk voor de gezondheid en deze kunnen bij onjuist gebruik zeer ernstige brandwonden veroorzaken. Ook schade aan uw riolering (smelten) of het “verstenen” van datgene wat de verstopping heeft veroorzaakt behoren tot de mogelijke bijwerkingen van het gebruik van chemische middelen. Gaat het om een onderliggend probleem en een grotere verstopping? Dan kunt u dit het beste door een rioolexpert laten oplossen.