VSENV
Image default
Vakantie

De mooiste vakantiehuizen staan in Twente

Wie een vakantiehuisje will huren in één van de mooiste regio’s van Nederland is van harte welkom in Twente. Twente is een regio waar je nog echt de natuur kunt beleven en dankzij het ruime aanbod aan vakantiehuizen kun je hier eigenlijk altijd terecht. Of je nu een weekendje wilt wandelen en fietsen, of een lekkere week vakantie wilt vieren, een vakantiehuis huren kann altijd.

Vakantiehuizen in prachtige omgeving

Twente staat bekend als regio waar je echt tot rust kunt komen. Je hoeft hier je vakantiehuis maar uit te lopen en je bent midden in de natuur. De meeste vakantiehuizen liggen in de buurt van de mooiste natuurgebieden die Twente rijk is. Neem bijvoorbeeld Nationaal Park de sallandse Heuvelrug, het Buurserzand en Haaksbergerveen, het Lutterzand of het Springendal Dal van Mosbeek.

Bezoek voor de afwisseling ook één van de leuke steden die Twente rijk is. Oldenzaal, Almelo, Hengelo en Enschede zijn perfect voor een middagje shoppen of terrasjes pikken. En vergeet niet dat Ootmarsum ook vlakbij ligt. Dit plaatsje, dat in 1300 stadsrechten kreeg telt een groot aantal historische gebouwen, zoals de Nederlands Hervormde Kerk uit 1810, het stadhuis uit 1778  en de H.H. Simon en Judaskerk uit de 13e eeuw.

Alles wat je nodig hebt

De vakantiehuizen in Twente die je via ons kunt vinden zijn volledig gemeubileerd en voorzien van alle gemakken, waaronder een vaatwasser, oven en centrale verwarming. Wat ons betreft is dat niet meer dan normaal.

Vakantiehuizen op de beste vakantieparken van Twente

Niet alleen de vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien, ook de vakantieparken waar deze huisjes staan voldoen aan de hoogste maatstaven. Alle faciliteiten staan jullie ter beschikking. Voor de kinderen is er een speeltuin en zwembad. Wie de omgeving wil verkennen kan vaak een fiets huren.

Ervaar de Twentse gastvrijheid

De Twentenaar (Tukker) staat bekend als nuchter en gastvrij. Als je een van de vakantiehuizen boekt die je op www.visittwente.nl tegenkomt mag je ervan uitgaan dat we je met open armen ontvangen. Kom en ervaar het zelf.